Tyyli-idoli: Taylor Swiftin tyttömäinen tyyli – näin kopioit tähden asut!

Pop-tähti Taylor Swiftin tyttömäinen tyyli hurmaa niin punaisella matolla kuin New Yorkin kaduilla. Katso, miten luot saman lookin itsellesi!

Gasellimaisen hoikka Swift suosii lyhyitä helmoja, sortseja ja tyttömäisiä leikkauksia. Hento tähti näyttää hyvältä myös 1960-lukulaisissa kotelomekoissa, umpinaisissa yläosissa ja lyhyissä pikkuhihoissa. Peter Pan -kaulukset, skater-malliset hameet ja crop topit kuuluvat nekin Swiftin tyyliin.

Leidimäisten vaikutteiden ohella Swiftin tyylissä voi nähdä ripauksen hippimäistä taiteilijasielua. Boheemit pitsimekot, nahkabuutsit ja rennot ponchot ovat nekin löytäneet tiensä Swiftin kaappiin.

Swiftillä näkee usein vintage-henkisiä asusteita: kissamaisia aurinkolaseja, klassisia helmikorvakoruja ja 1950- ja -60-lukua huokuvia käsilaukkuja. Luottoasuste on kuitenkin huulipuna: harvassa ovat ne kuvat, joissa Swift nähtäisiin ilman punaisia huulia.

Kopioi Taylorin tyyli!

Vintage-henkinen kaupunkilook

Gingham-ruutu on täällä taas! Yhdistä Taylorin tapaan soma, vintagehenkinen mekko klassisiin asusteisiin. Mustavalkoinen asu piristyy punaisista yksityiskohdista. Lyhyt helma päivittää mekon tähän päivään.

Kotelomekko töihin tai juhlaan

Klassinen kotelomekko on aina tyylikäs, ja jännittävä väri karistaa tylsyyden. Kesällä saa leikitellä: yhdistä yksinkertainen mekko värikkäisiin asusteisiin. Ballerinoilla stailaat mekosta arkisemman, kun taas pikkulaukku ja korot päivittävät asun juhlaan.

Eivätkö sääresi ole luonnostaan yhtä pitkät kuin Taylorilla? Korkeakorkoiset nahkasandaletit, H&M, 79,99 e

Suloinen helleasu kesään

Mintunvihreä ja vaaleasininen sopivat vaaleaveriköille. Piristä kesäistä helleasua klassisilla aurinkolaseilla ja huulipunalla.

Lue myös:

    Uusimmat