Tyttöystävän suudelma koitui kohtaloksi – teinipoika menehtyi fritsun takia

Teinipoika menehtyi veritulpan aiheuttamaan aivohalvaukseen, joka oli saanut alkunsa hänen kaulassaan olleesta fritsusta. 

Meksikon pääkaupungissa asuva 17-vuotias Julio Macias Gonzales menehtyi traagisen tapahtuman seurauksena aiemmin tässä kuussa. Erikoinen tapahtumaketju sai alkunsa pojan 24-vuotiaan tyttöystävän suudellessa rakkaansa kaulaa.

Myöhemmin kotona perheensä kanssa iltaa viettänyt poika alkoi kouristella voimakkaasti, ja perhe joutui hälyttämään apua. Vaikka ensihoitajat saatiin nopeasti paikalle, mitään ei ollut tehtävissä. Nuoren pojan kuolinsyyksi todettiin lopulta veritulpan aiheuttama aivohalvaus.

Vasta toinen vastaava tapaus maailmassa  

Päivystäneen lääkärin Julian Orensteinin mukaan tapaus on erittäin harvinainen, eikä hän ole nähnyt vastaava koko 25-vuotisen uransa aikana.

– Aivohalvaukset alle 18-vuotiailla ovat täysin epätavallisia. Kaikissa harvoissa kohtaamissani tapauksissa olosuhteet ovat olleet täysin satunnaisia, lääkäri toteaa.

Orensteinin mukaan aivohalvauksen hälyttävin merkki on äkillisesti ilmaantuva erittäin voimakas päänsärky.

Tämä Meksikossa sattunut  tapaus on toinen tunnettu tapaus, jossa fritsun synnyttämä veritulppa on aiheuttanut aivohalvauksen. Vuonna 2011 uusiseelantilainen nainen kärsi samantyyppisestä aivohalvauksesta, joka ei kuitenkaan johtanut kuolemaan.

Video: Tällaisiin luomiin kannattaa kiinnittää huomiota.

3:49

Lähde: Independent 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja