Tyttöystävä raivosi monen viestin verran – miehen tyyni tapa kuitata riita teki vaikutuksen Twitterissä

Twitterissä naureskellaan miehelle, joka kuittasi tyttöystävänsä tekstiviestipaasauksen yllättävän rauhallisesti – ja täysin asiaan liittymättömällä tavalla.

Riitoja on vaikea käsitellä tekstiviestitse. Kommunikointi ilman äänenpainoja, ilmeitä ja eleitä on yksinkertaisesti haastavaa. 

Eräs nainen paljasti Twitterissä lähettäneensä poikaystävälleen usean tekstiviestin verran tilitystä kesken riidan. 

Riidan aihetta nainen ei paljastanut, vaan peitti oman osuutensa sydämin, mutta jo pelkkä tekstiviestien määrä riittää paljastamaan, millaisessa mielentilassa viestit oli kirjoitettu.

Poikaystävän vastaus sen sijaan jättää toivomisen varaa. Tosin jos tyttöystävän toiveena oli saada riita päätökseensä, niin siinä poikaystävä onnistui täydellisesti. Poikaystävän hämmentävän kommentin jälkeen voi nimittäin olla vaikea jatkaa riitaa.

"Lähetin tämän kolmen sivun esseen poikaystävälleni riidan aikana. Tämän hän tekstasi takaisin", tyttöystävä totesi twiitissään.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Sen sijaan nimittäin, että mies olisi ottanut lainkaan kantaa kumppaninsa paatokseen, hän kuittasi omassa viestissään, että "JC Penneyllä olisi tarjolla suuria pyyhkeitä vain kahdella dollarilla".

JC Penney on amerikkalainen tavarataloketju.

"Muistuttaa minua minusta itsestäni"

Twitterissä poikaystävän välinpitämättömään reaktioon ihastuttiin. Tyttöystävän twiitillä on tykkäyksiä jo liki 40 000. Joku kysyi, liittyikö pyyhekommentti millään tavalla tyttöystävän pitkiin viesteihin, ja tämä vastasi kieltävästi.

"Muistuttaa minua minusta itsestäni. Vaimoni syöksee tulta, kun hän kirjoittaa pitkiä viestejä ja katuu myöhemmin, mitä kirjoitti. Joten lakkasin lukemasta niitä."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Hän oli vain varuillaan. Tuo poika ei halua kinastella kanssasi, haha."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Yllättävän moni oli myös kiinnostunut kahden dollarin pyyhetarjouksesta.

Lähteet: Someecards, Twitter

***

2:55

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja