Mainos

"Tyttö on niin surullinen" – äiti tekee kaikkensa löytääkseen lapsensa pehmolelun auto-onnettomuuden jälkeen

Rakkaan pupunsa kadottaneen tytön paras ystävä on lainannut hänelle lelun siksi aikaa, että pupu löytyy.

Angela Littlellä on ongelma, jota moni vanhempi pelkää. New Hampshiressa asuva äiti yrittää löytää tyttärensä rakkaan lelun sosiaalisen median avulla.

Littlen Addison-tyttären pupulelu katosi, kun laukku, jossa se oli, putosi vahingossa perheen autosta, kertoo Yahoo! News. Perhe kolaroi toisen auton kanssa palatessaan tytön tanssinäytöksestä, ja kolarin jälkimainingeissa laukku unohtui auton lavalle, josta se putosi. 

Perheen ajaessa pois kaksi vastaantulijaa yritti pysäyttää heidät kertoakseen, että autosta putosi kelta-musta kassi erään hampurilaisravintolan lähellä. Laukku kuitenkin ehti kadota, ennen kuin perhe sai sen käsiinsä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Toiveenani on, että monet ihmiset näkevät julkaisun ja tämä saa (pupun löytäneen) henkilön palauttamaan sen meille, Little totesi julkaisustaan ABC Newsille.

Tytöllä on ollu sama pupulelu syntymästään asti. Addisonin mukaan pupu saa hänet tuntemaan olonsa paremmaksi "omalla erityisellä tavallaan", kertoo NH1.com.

– Bunny-pupu on aina ollut hänen suosikkilelunsa. Hän nukkuu Bunnyn kanssa joka yö. Bunny tulee mukanamme kaikkialle. Tyttö on niin surullinen. Hän sanoi minulle "äiti, mitä jos joku toinen äiti löytää Bunnyn ja antaa sen lapsilleen?" ja minä sanoin "jos toinen äiti löytää Bunnyn, hän näkee, että sitä rakastetaan ja miten tärkeää on saada pupu takaisin luoksesi".

Addisonin paras ystävä on lainannut hänelle vaaleanpunaisen Hippo-lelun siksi aikaa, että pupu löytyy.


***

2:01

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.