Lapsi itki ensiavussa, ettei pääsekään tapaamaan joulupukkia – vieras nainen keksi ihanan tavan auttaa: "Tunsin sydämessäni, että minun pitää toimia näin"

Tyttö lähetti lahjatoiveet ilmapallolla Meksikosta – yhdysvaltalaismies ryhtyi tuumasta toimeen 1:15
Tyttö lähetti lahjatoiveet ilmapallolla Meksikosta – yhdysvaltalaismies ryhtyi tuumasta toimeen

Kun perhe jumittui ensiapuun isän onnettomuuden vuoksi, 7-vuotias Molly oli surun murtama. Sivullinen kuitenkin keksi ihanan tavan tuoda tytölle "joulupukin terveiset"!

Kayla Foster on kiitollinen naiselle, joka piristi hänen tytärtään vaikealla hetkellä.

Amerikkalainen Kayla oli perheensä kanssa sukulaisvierailulla, kun hänen miehensä kaatui ja loukkasi itsensä. Kayla ja Molly, 7, lähtivät miehen kanssa ensiapuun, kertoo WRAL-sivusto.

"Hän oli hyvin surullinen ja itki"

Jonotuksen aikana Molly kuitenkin alkoi itkeä: perheen oli ollut tarkoitus mennä tapaamaan joulupukkia, ja nyt Molly pelkäsi, ettei ehtisi tavata tätä ja kertoa tälle joululahjatoivelistaansa.

– Hän oli hyvin surullinen ja itki ja oli juuri se dramaattinen pieni tyttö, jota niin rakastamme. Yritin rauhoittaa häntä, mutta se ei auttanut. Hän ei kuunnellut mitään, mitä sanoin, Kayla kuvaili haastattelussa.

Yllättäen sivullinen lähestyi Mollya. Paikalle sattunut Amber Wells oli huomannut Mollyn hädän ja halusi auttaa.

"Joulupukin nimikirjoitus" pelasti tilanteen

Amber kumartui tytön puoleen, otti esiin lehtiön ja pyysi tyttöä kirjoittamaan lahjatoiveensa joulupukille. Saatuaan listan Amber käveli pois. 

Listassa oli mainittu koiranpentu, sormus, lamppu ja Elsa-nukke Frozen – huurteinen seikkailu -elokuvasta. Lopussa tyttö vakuutti "olen ollut kiltti".

Hetken kuluttua Amber palasi ja antoi listan takaisin Mollylle. Toiveiden alle oli ilmestynyt joulupukin nimikirjoitus; lisäksi kirjeen mukana tuli hopeinen pieni sormus.

Kuvaa joululahjalistasta jaettiin, kun Kayla etsi Amberia kiittääkseen tätä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Amber kertoi Mollylle, että joulupukki tarkkailee koko maailmaa. Että joulupukki näkee hänet, oli hän sitten missä tahansa, ja että joulupukki kertoo jatkuvasti hänelle, miten kiltti tyttö Molly on, Kayla kuvailee.

Mollyn kasvot kirkastuivat. Hän ilahtui välittömästi, ja suru unohtui.

"Se, että näen lapsen hymyilevän, tekee päivästäni paljon paremman"

Kayla itse kyyneltyi, kun näki tyttärensä halaavan Amberia, jonka nimi paljastui Kaylalle vasta myöhemmin. Nyt hän kiittää Amberia sydämensä pohjasta.

Kaylan mukaan Molly ei ole päästänyt sormusta silmistään sen jälkeen, kun tapasi "joulupukin sanansaattajan". Vielä hauskemman tarinasta tekee se, että Amber todella on töissä joulupukin avustajana kauppakeskuksessa!

– Se, että näen lapsen hymyilevän, tekee päivästäni paljon paremman. Koskaan ei voi tietää, mitä joku käy läpi, ja pieni kiltteys voi merkitä paljon, Amber kommentoi.

Kuvassa Amber. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Olen ollut samassa jamassa kuin tuo äiti"

Sormus ei ollut kallis, vaan vain hetken huumassa hankittu rihkamakoru.

– Sormus ei ollut osa suunnitelmaa ennen kuin näin tytön listan. Tunsin sydämessäni, että minun pitää toimia näin. Tiesin, että tapasin heidät syystä, Amber kuvaili Facebookissa.

– Olen ollut samassa jamassa kuin tuo äiti. Otin riskin, että tämä äiti luottaisi minuun, täysin tuntemattomaan ihmiseen, ja hän luotti. Kiltteys vie pitkälle!

Lähteet: WRAL.comFacebook

Lue myös:

    Uusimmat