Mainos

Tyttärellä lukion viimeinen päivä – isältä katkeransuloinen ele: "En voinut kuin hymyillä"

Amerikkalaisisä valmisti tyttärensä aikuisuuteen hupaisalla tavalla.

18-vuotiaan, Washingtonin Tacomassa asuvan Meg Sullivanin vanhemmat ovat eronneet. Isänsä kanssa asuva Sullivan kertoi Buzzfeed-sivustolle, että Tom-isä on valmistanut tyttärelleen lounaan mukaan aina siitä lähtien, kun tyttö oli vasta tarhaikäinen.

Jossain vaiheessa viime vuotta perheenjäsenet alkoivat kuitenkin vitsailla siitä, kuinka isä edelleen kuorii tyttärensä appelsiinit, vaikka tämä oli jo 17-vuotias.

– Hän ei välittänyt, vaan jatkoi niiden kuorimista, mutta sitten eilen mennessäni kouluun lukion viimeisenä päivänä, otin lounaani esiin ja löysin kaksi kuorimatonta appelsiinia ja tulosteen, Sullivan kertoi Buzzfeedille viime viikolla.

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä

Tulosteen reunaan isä oli kirjoittanut, että "On aika, tyttökultani".

– Odotin, että se olisi kirje, jossa toivotettaisiin "hyvää koulun viimeistä päivää" tai jotain, joten, kun avasin sen, en voinut kuin hymyillä, Sullivan kertoo.

Kirjeessä ei nimittäin toivotettu mukavaa loman alkua, vaan Tom-isä oli tulostanut WikiHow-sivustolta tyttärelleen ohjeet appelsiinin kuorimiseen. Sullivan kertookin osanneensa ohjeiden avulla suorittaa annetun tehtävän.

"Kuvastaa kaikkia asioita..."

Vaikka ele oli hauska, sen piiloviesti oli kuitenkin myös surullinen: koulu oli loppumassa ja se merkitsi tytölle uuden elämän alkua, collegessa kauempana kotoa.

– Minusta se oli hauskaa. En tajunnut, että se oli surullista ennen kuin tuijotin sitä hetken, Sullivan kertoi Today-sivustolle.

– Se kuvastaa kaikkia asioita, jotka hän jatkossa tekee yksin, isä puolestaan totesi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twitter-käyttäjät ihastuivat nuorimman tyttärensä collegeen lähtöä surevan isän tempaukseen, ja Sullivanin twiitillä onkin jo huikeat puoli miljoonaa tykkäystä ja yli 100 000 uudelleentwiittausta.

– Huutelen hänelle alakertaan, kuinka monta tykkäystä on tullut, ja hän nauraa sille. Hän ei oikein ymmärrä Twitteriä, joten kun eilen kerroin hänelle, että tykkäyksiä oli 300, hän kysyi, onko se paljon, Sullivan kertoi Buzzfeed-sivustolle viime viikolla.

Sullivan kertoo sydämensä särkyvän, kun hän joutuu jättämään huolehtivan isänsä collegeen lähtiessään.

Lähteet: Buzzfeed, Today

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.