Vaimo hämmästytti tietämyksellään kerta toisensa perään – 30 vuoden päästä salaisuus paljastui miehellekin

0:30

Äiti paljasti tyttärelleen salaisuuden, jota oli kantanut jo 30 vuotta. Tytär puolestaan jakoi sen kaikelle kansalle sosiaalisessa mediassa.

Yllä olevalla videolla lisää muistelua vanhoista telkkariajoista. Muistatko vielä lumisateen?

Grace Anpriester, 21, oli muuttamassa uuteen asuntoonsa, kun auttamassa ollut äiti paljasti ohimennen Gracelle ja hänen veljelleen kauan kantamansa salaisuuden.

Aikoinaan 1980-luvulla, eli yli 30 vuotta sitten, Gracen äiti, Sue, oli juuri mennyt naimisiin Jonathan-miehensä kanssa. Pariskunnalla oli tapana katsoa yhdessä Jeopardy-tietokilpailua televisiosta. Parilla oli myös tapana kilpailla toisiaan vastaan yrittäen huutaa oikeat vastaukset ennen toista.

– Hän voitti minut aina historia-kategoriassa. Sillä tyypillä on uskomaton nimi- ja päivämäärämuisti, Sue-äiti kertoo Buzzfeedille.

"Muistan hänen olleen aika vaikuttunut"

Eräänä päivänä Sue sattui katsomaan iltapäivällä naapurikaupungin kanavaa, mikä tuolloin oli vielä mahdollista, ja huomasi Jeopardyn olevan menossa. Kun Jonathan tuli myöhemmin kotiin, ja pariskunta käpertyi sohvalle katsomaan lempiohjelmaansa, Sue yllättyi huomatessaan, että se oli sama jakso. Aviomiehelleen hän ei maininnut asiasta, vaan näki sitä vastoin tilaisuutensa tulleen.

– En muistanut kaikkia vastauksia, mutta tarpeeksi huutaakseni nopeasti paljon enemmän vastauksia kuin yleensä. Muistan hänen olleen aika vaikuttunut, mikä teki oloni syylliseksi petoksestani.

Ei kuitenkaan tarpeeksi syylliseksi, sillä Sue päätyi toistamaan temppunsa useita kertoja seuraavien vuosien aikana, kunnes vitsi kävi vanhaksi.

"En voinut lakata nauramasta"

Hiljattain äiti kuitenkin paljasti kikkansa lapsilleen.

– En voinut lakata nauramasta, Grace totesi Buzzfeedille.

Luonnollisesti hänen oli myös pakko twiitata asiasta.

"Äidilläni oli tapana katsoa Jeopardy aikaisemmin eri kaupungin kanavalta, joten sitten kun hän katsoi sen isäni kanssa myöhemmin, hän tiesi kaikki vastaukset. Hän ei ole vieläkään kertonut hänelle, joten isä on ollut tämän koko ajan siinä uskossa, että hän on nero." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"He piileskelevät ihan näkösällä"

Gracen twiitillä on yli 300 000 tykkäystä, ja Twitter-käyttäjät hehkuttivat estoitta äidin huijausta.

"Tuo on, itse asiassa, nerokasta. Hän on nero." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tällaisen nerouden varalta pitää olla varuillaan. He piileskelevät ihan näkösällä!" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Gracen isällä on Twitter-tili, joten pian hänkin sai kuulla vaimonsa huijauksesta. Hän piti sitä hulvattomana.

– Hän on todella mahtava tyyppi, jolla on uskomaton huumorintaju, Sue kehuu miestään.

Lähteet: Buzzfeed, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja