Twitter-käyttäjät paljastivat hurjimmat valheensa: "Olemme olleet naimisissa nyt 12 vuotta, eikä hänen tarvitse tietää valheestani"

Ihmiset paljastivat Twitterissä älyttömimmät valheensa.

Twitter-käyttäjä Nicole Cliffe paljasti salaisuutensa Twitterissä ja pyysi muita tekemään samoin.

Yllättävän avoimesti Twitter-käyttäjät jakoivatkin salaisuuksiaan julkisesti. 

Nicole itse kertoi muuttaneensa poikaystävänsä Steven kanssa yhteen parin seurusteltua vasta kolmen kuukauden ajan. Pikaiselle yhteenmuutolle oli syynä Nicolen kertoma valhe. Nainen kertoi Stevelle joutuvansa häädetyksi ja tarvitsevansa asuinpaikan.

"Todellisuudessa halusin vain muuttaa yhteen", Nicole paljasti. Twiitillä oli yli 16 000 tykkäystä.  Twiitti on sittemmin poistettu.

Tällaisia valheita muut kertoivat:

Huijaus luennolla

Rose-niminen käyttäjä kertoo, että oltuaan oikeustieteellisessä hänellä oli yksi professori, joka tunnettiin alkoholinkäytöstään. Eräänä päivänä hän esitti Roselle kysymyksen, johon tämä ei ollut lainkaan valmistautunut. Rosen mukaan professori oli silminnähden humalassa.

"Tuijotin häntä minuutin ja sitten nyökkäsin, ja sanoin 'ja siinä se', ja hän luuli, että olin vastannut, ja sanoi 'kyllä, mahtavaa' ja jatkoi (luentoa)", Rose paljastaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Suuri vale lapsille

Margaret Harvey puolestaan paljasti kertoneensa aviomiehensä kanssa lapsilleen melko karmivankin valheen. Margaret kertoi, että lapsille oli sanottu Barney ja ystävät -lastenohjelmasta tutun violetin dinosaurus-Barneyn kuolleen, jotta ohjelmaa ei tarvitsisi enää katsoa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Olemme olleet naimisissa nyt 12 vuotta..."

Hurjan kuuloisen parisuhdetarinan kertoi puolestaan Mary, joka kertoi lähettäneensä "vahingossa" tekstiviestin ex-poikaystävälleen. Viestissä Mary esitti vastaavansa toisen miehen treffikutsuun. 

"Treffejä eikä toista miestä ollut olemassa. Mutta juoni onnistui, olemme olleet naimisissa nyt 12 vuotta, eikä hänen tarvitse tietää valheestani, joka pelasti hänen elämänsä", Mary twiittasi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä​​​​​​​

Eeppinen vale sairaalassa

Vielä hurjemmalta kuulostaa KT Nelsonin kertoma tarina, jonka hän sanoo käyneen ystävälleen collegessa. Ystävä oli joutunut onnettomuuteen ja oli tämän seurauksena menettänyt muistinsa. Hänen luokseen sairaalaan saapui tyttö, jonka kanssa mies oli ollut sängyssä kerran.

"Tyttö kertoi hänelle, että he olivat vakavassa parisuhteessa, ja nyt he ovat naimisissa. Mietin tuota usein", KT kertoi. Myöhemmissä twiiteissään hän paljasti kaveripiiriin kertoneen valheesta miehelle tämän seurusteltua puolen vuoden ajan sairaalatyttönsä kanssa. Paljastuksen seurauksena mies oli pettänyt tyttöystäväänsä paljon, mutta kertoi tälle uskottomuudestaan.

"Kun hän kertoi tytölle, tämän asenne oli vain, että 'ääh, se on reilu peli" ja he menivät siltikin naimisiin", KT ihmettelee.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Työpaikka perustui valeelle

Maret Orliss puolestaan kertoo valheelle perustuneesta onnistumisestaan. Maret kertoo kyllästyneensä odottelemaan kuulevansa hakemastaan työpaikasta. Niinpä hän kertoi palkkauksesta vastaavalle saaneensa toisen tarjouksen ja tarvitsevan päätöksen heti.

Seuraavana päivänä Maret sai paikan ja sai myöhemmin kuulla, että hänen aloituspalkkansa oli merkittävästi suurempi johtuen huolesta, että hän ottaisikin vastaan tuon toisen työpaikan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Rahat sisaruksilta

Casey Splinter paljasti metkuilun lapsuudestaan.

"Varastin rahaa sisarusteni säästöpossuista vuosia, koska olin heille vihainen siitä, että he olivat minua vanhempia. Aina kun äitini huomasi, että säästöpossujen rahat olivat vähissä, hän oletti, että oli unohtanut maksaa viikkorahan sillä viikolla ja laittoi sitä uudelleen. Ei liity tarinaan, mutta ostin neljä American Doll -nukkea lapsena", Casey twiittasi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nerokas kotitehtävähuijaus

Jo puolestaan kertoo, että oli jättänyt täysin valmistautumatta historian tehtävään yhdeksännellä luokalla. Niinpä hän antoi opettajalle näytelmäkirjallisuuden tehtävänsä keltaisessa kansiossa. Viikonlopun hän käytti historian tehtäväänsä, jonka vei maanantaina opettajalle.

"Maanantaiaamuna toisessa keltaisessa kansiossa, pyytäen opettajalta vuolaasti sekaannusta anteeksi", Jo tarkentaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Korjaus 16.1. klo 19.19: Lisätty tieto, että ketjun ensimmäinen twiitti on poistettu.

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja