Mainos

Tytön käskettiin tehdä koulussa isänpäiväkortti – lopputulos sai opettajan kyyneliin

Tarina teoksesta Chicken Soup for the Single Parent's Soul: Stories of Hope, Healing and Humor valottaa yksinhuoltajien arkea.

Äitienpäivä ja isänpäivä ovat vaikeita paitsi yksinhuoltajien lapsille, myös yksinhuoltajille itselleen. Joskus normeista poikkeaminen voi kuitenkin olla hyvä asia.

Tarina on teoksesta Chicken Soup for the Single Parent's Soul: Stories of Hope, Healing and Humor. Kirjasarja julkaisee tositarinoita ihmisten elämistä.

Tarina isänpäiväkortista

Tarinassa opettajatar jakaa lapsille askartelupaperit ja kankaanpalat, jotka oli leikattu solmion muotoisiksi. Oppilaiden pitää taittaa paperi kahtia kortin muotoon, ja liimata solmio etualalle. Myös viesti, joka tulee isänpäiväkortin sisään, on suunniteltu valmiiksi.

Tarinan päähahmo Elizabeth ei pidä sinisestä solmion mallisesta kankaasta, jonka oli saanut, joten hän ottaa sakset pulpetistaan ja leikkaa kangasta.

Saatuaan työnsä valmiiksi Elizabeth tajuaa, ettei aiemmin kuullut opettajattaren selitystä siitä, että kortin voi tehdä myös isoisälle tai enolle.

Näyttäessään korttia opettajalle Elizabeth huomaa kauhukseen, että tämä alkaa itkeä.

– Olen pahoillani, etten kuunnellut. Teen toisen kortin, jos haluat. Teen sen kotona ja tuon sen huomenna, Elizabeth lupaa.

Opettaja ihmettelee, mistä lapsi puhuu; Elizabeth kertoo huomanneensa, että opettaja tuli surulliseksi, koska hänen korttinsa oli tehty väärin.

– Elizabeth, korttisi oli paras koko luokassa. Se oli niin ihana, että itkin, opettaja kertoo.

Koska korttia kehuttiin luokan parhaaksi, Elizabeth antaa sen äidilleen jo samana iltana. Solmio kortin kannessa on muuttunut rusetiksi.

Kortin sisällä luki:

”Rakas äiti,

Tiedän, että teet kovasti työtä ollaksesi sekä äiti että isä. Halusin kiittää sinua ja toivottaa hyvää isänpäivää.”

Elizabethin äiti itki saatuaan kortin – aivan kuin opettajakin!

Äidiksi tulon iloa – näin sujuu kotisynnytys:

8:32

Osittainen lähde: Inspiremore.com

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja