Tytär lyyhistyi kentälle kesken finaalin – äiti seurasi kauhuissaan kotisohvalla: "Se oli painajaismaista"

Arsenalin norjalaispelaaja Frida Maanum pääsi palaamaan joukkueen matkassa kotiin pian sen jälkeen, kun oli tuupertunut kentälle sunnuntaina pelatun Englannin liigacupin finaalin aikana. Äidille tapahtumien seuraaminen oli painajaismaista.

Maanum lyyhistyi yllättäen nurmen pintaan, kun Arsenalin ja Chelsean välinen loppuottelu oli edennyt maalittomana viidennelle lisäaikaminuutille.

Peli oli keskeytyksissä seitsemän minuutin ajan, kun norjalaispelaajaa hoidettiin ensin kentällä ennen kuin hänet kuljetettiin paareilla saamaan jatkohoitoa. Maanum alkoi vähitellen virota eikä hänen siirtoaan sairaalaan nähty enää tarpeelliseksi.

Arsenal voitti lopulta pelin jatkoaikamaalilla 1–0. Maanum matkusti mestarijoukkueen mukana kotiin. Arsenalin mukaan pelottavasta tilanteesta huolimatta pelaajan vointi on hyvä.

24-vuotiaan Maanumin äidille Liz-Heidi Leonhardsenille tapaus oli traumaattinen. Äiti jännitti tyttärensä joukkueen finaalia kotisohvallaan Oslossa, kun karmea tilanne tapahtui.

– Se oli painajaista katsoa televisiosta tietämättä, mitä oli meneillään, Leonhardsen kertoi Daily Mail -lehdelle.

– Onneksi sain suhteellisen nopeasti tiedon hänen ystävältään, joka oli paikalla ottelussa. Frida on nyt kunnossa ja Arsenalin lääkintähenkilöstö seuraa hänen vointiaan.

Arsenalin ruotsalaisvalmentaja Jonas Eidevall kertoi, ettei lontoolaisseurassa juhlatunnelma ollut ylimmillään heti finaalin ratkettua.

– Emme välittäneet heti pelin jälkeen voittamisesta, vaan olimme huolissamme Fridasta. Se on kaikkein tärkeintä, Eidevall sanoi.

– Siinä tilanteessa ei kuitenkaan voi tehdä mitään, joten pystyimme keskittymään vain jalkapalloon. Halusimme tehdä Fridasta mestarin.

Lue myös:

    Uusimmat