Tyrmäyskoneeksi palannut Anthony Joshua: "Tiesin Povetkinin olevan vahva päästä, mutta heikko kropasta"

Joshua kukisti Povetkinin nyrkkeilyn superottelussa 1:04

Yhden 12-eräisen kamppailun jälkeen tyrmäysten tielle palannut raskaan sarjan nyrkkeilymestari Anthony Joshua tiesi Aleksandr Povetkinin heikon kohdan löytyvän vartalosta.

Joshua kukisti venäläisen Povetkinin lauantain myöhäisillan titteliottelussa Lontoon Wembleylla teknisellä tyrmäyksellä seitsemännessä erässä.

Edellisessä ottelussaan huhtikuussa täydet 12 erää uusiseelantilaista Joseph Parkeria vastaan matsannut Joshua otti nyt 21. tyrmäysvoittonsa 22 ammattilaiskamppailustaan.

– Sain tyrmäysputkeni takaisin, Joshua iloitsi ottelun jälkeen.

– Povetkin on erittäin kova haastaja ja hän todisti sen tänään hyvillä vasemman käden koukoilla ja vastaiskuilla.

– Tulin tänne pitämään hauskaa ja antamaan parhaani. Tiesin, että hän on vahva päästään, mutta heikko kropastaan. Minä päätin vähän iskenä molempiin, Joshua paljasti taktiikastaan.

Povetkin laittoi ottelun alussa hyvin kampoihin. Joshua yllättyi avauserän yläkoukusta, joka mäjähti hyvin britti-iskijän nenään. Puolivälissä väsymys alkoi kuitenkin purra Povetkiniin, joka joutui neljännestä erästä lähtien kovan tulituksen kohteeksi.

– Se olisi voinut viedä seitsemän, yhdeksän tai ehkä 12 erää saada hänet pois pelistä, mutta tähtäin oli ottelun voittamisessa, Joshua kertoi.



Lue myös:

    Uusimmat