Tyrmäys! Anthony Joshua pudotti Povetkinin brutaaleilla iskuilla raskaan sarjan superottelussa

Joshua kukisti Povetkinin nyrkkeilyn superottelussa 1:04

Anthony Joshua tyrmäsi Aleksandr Povetkinin seitsemännessä erässä nyrkkeilyn raskaan sarjan MM-titteliottelussa Wembleyllä. Joshua puolusti onnistuneesti IBF-, IBO-, WBA- ja WBO-liiton vöitä.

Brittiläinen Joshua ajoitti suuren hyökkäyksensä seitsemänteen erään ja viimeisteli venäläisen Povetkinin brutaalin kovilla iskuilla. Povetkin nousi seitsemännen erässä kerran lattiasta, mutta heti perään Joshua jatkoi möyhennystä. Raju tyrmäyslyönti oikealla suoralla kasvoihin päätti Povetkinin pelin.

Aggressiivisesti otelleella Povetkinilla oli aiemmissa erissä vahvoja hetkiä. Hän sai Joshuan vuotamaan verta jo avauserän lopussa kolmen lyönnin kombinaatiollaan, jonka yhteydessä Joshuan nenä otti osumaa. 

Neljännessä erässä Povetkinin vasen silmäkulma alkoi vuotaa verta Joshuan lujan osuman jäljiltä. Venäläisen silmäkulma onnistuttiin paikkaamaan, ja hän oli taas mukana taistossa, mutta seitsemännen erän tulitus oli Povetkinille liikaa.

Joshua on voittanut kaikki ammattilaisuransa 22 ottelua – niistä 21 tyrmäyksellä. Povetkinille tappio oli ammattilaisena uran toinen. Voittoja hänellä on 34. 

Lue myös:

    Uusimmat