Tynkkynen: Sota ei ole peruste turvapaikalle – monikulturismi pahin skenaario

11:24

Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen näkee suurimmaksi uhaksi suomalaiselle yhteiskunnalle monikulturismin toteutumisen. Hänen mielestään syyttä maassa olevat ulkomaalaiset tulisi palauttaa välittömästi takaisin kotimaihinsa.

Suomessa laittomasti oleskelevat ulkomaalaiset ovat riski maan turvallisuudelle. Näin arvioi perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen. Hän rajoittaisi turvapaikkojen rajoittamisen ainoastaan niille, joihin kohdistuu uhkaa ja vainoa yksilöinä.

– Jos ihmiseen kohdistuu henkilökohtaista vainoa, hän saa hakea turvapaikkaa. Humanitäärinen kriisi tai sota eivät taas ole perusteita turvapaikan hakemiselle, Tynkkynen sanoi Huomenta Suomen lähetyksessä.

Haasteena integroituminen yhteiskuntaan

Tynkkynen pitää erityisen huolestuttavana erityisesti Lähi-idästä ja Afrikasta saapuneita suuria ihmisjoukkkoja, joilla on vaikeuksia sopeutua suomalaiseen yhteiskuntaan.

– On paljon ihmisiä, jotka eivät rekisteröidy turvapaikanhakijoiksi, koska he tietävät, etteivät he tule turvapaikkaa saamaan. Suomesta löytyy jo valmiiksi verkostoja, jotka piilottelevat näitä ihmisiä.

– Jos ihmisen ainoa syy olla täällä on parempi sosiaaliturva, voiko hänellä odottaa olevan motiivia integroitua vai pikemminkin muodostaa oma yhteisö, jossa elää omilla säännöillä? Pahimmassa tapauksessa he voivat haluta omia arvojaan tänne, kuten sharia-lain noudattamista.

Tynkkynen näkeekin pahimmaksi skenaarioksi monikulturismin toteutumisen.

– Pahin skenaario on useiden kulttuurien lakien noudattaminen yhtä aikaa. Euroopassa on jo maita, joissa esimerkiksi sharia-lakia noudatetaan ja kunniamurhia toteutetaan maan oman lainsäädännön ohella.

Onko Sebastian Tynkkynen tyytyväinen Suomen maahanmuuttopolitiikkaan? Katso koko haastattelu jutun yläosan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja