Pikaruokaravintolassa syttyi odottamaton ystävyys – kuva sulattaa sydämet

Nuori mies ja vanhempi nainen ystävystyivät myöhäisellä aamupalalla pikaruokaravintolassa. Kohtaaminen on sulattanut sydämiä sosiaalisessa mediassa.

Amanda Marquell Craft onnistui tallentamaan näkemänsä kauniin kohtaamisen. Samassa McDonald's-ravintolassa ruokaillut Eric Haralson, 28, tapasi nimittäin naisen, jonka kanssa juttu alkoi luistaa.

Tästä sai alkunsa ystävyys, jota sosiaalisen median käyttäjät ovat innolla ihailleet sen jälkeen, kun Amanda jakoi kuvan tilanteesta Facebook-tilillään. 

"Ystäväni ja minä katsoimme, kun hän esitteli itsensä ja kätteli naista. He juttelivat ja nauroivat yhdessä kuin olisivat ystäviä. He eivät tunteneet toisiaan, eivätkä he olisi voineet olla erilaisempia. Mutta tänään he nauttivat aterian yhdessä, ja se kosketti sydämiämme", Amanda hehkutti päivityksessään, jolla on tuhansia tykkäyksiä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä

"Hän sanoi halunneensa vain keskustella"

Eric kertoi Yahoo Lifestyle -sivustolle olleensa syömässä aamupalaa, kun viereisessä pöydässä Jan Jessup -niminen vanhempi nainen yritti jutella tuntemattomien teinien kanssa. Janin lähdettyä hakemaan servettiä teinit kuitenkin häipyivät paikalta. 

– Hän ajatteli pelästyttäneensä heidät tiehensä. Hän sanoi halunneensa vain keskustella, koska kuka oikeastaan pitää yksin syömisestä ilman ketään, jolle keskustella? 

Silloin Jan kääntyi Ericin puoleen.

– Ennen kuin hän istui alas, hän kysyi, pidinkö minä yksin syömisestä. Vastasin, että: "Ei, rouva, en pidä."

Niinpä nainen kysyi, voisiko hän liittyä seuraan, johon Eric vastasi myöntävästi.

"En usko, että kaverini olisivat yllättyneet"

Koska Ericin äiti on kieltänyt poikaansa kysymästä koskaan naisen ikään, ei mies osaa sanoa, kuinka vanha Jan oli. Hän veikkaa kuitenkin jotain 60 ja 70 ikävuoden välillä. 

Sosiaalisessa mediassa moni on ylistänyt Ericiä, mutta mies itse kokee, että hänet tuntevat ihmiset olisivat odottaneetkin vastaa häneltä.

Videolla lapset pohtivat ystävyyttä. Artikkeli jatkuu videon alla.

– En rehellisesti sanottuna usko, että kaverini olisivat yllättyneet, koska he tietävät, millainen olen. Olen aina ollut tällainen, Eric sanoo.,

– Vastasin 'kyllä' (yhdessä syömiseen) kahdesta syystä. Ensimmäinen oli se, millainen ihminen olen, en olisi kieltänyt sitä keneltäkään. Toinen syy on se, että kuka oikeasi haluaa syödä itsekseen?

Tuoreet ystävykset juttelivat 45 minuutin ajan, jonka jälkeen Eric saattoi Janin autolleen, ja pari jutteli vielä 20 minuuttia ja vaihtoi numeroitakin. Eric toivookin, että McDonald's-tapaamisista voisi tulla jopa viikoittainen tapa.

Lue myös:

    Uusimmat