Somessa mollattu "petturisulhanen" puolustautui televisiossa – katsojat tyrmäsivät: "Hänen kehonkielensä huutaa, että hän valehtelee"

Sulhanen syyttää tuntemattoman naisen Facebook-päivitystä totuuden vääristelystä. Televisioesiintyminen ei kuitenkaan vakuuttanut kaikkia sulhon syyttömyydestä.

Yllä olevalla videolla pohditaan, mitä kaikkea sosiaalisessa mediassa saa sanoa.

Jack Troutt, 23, oli poikien reissulla Ibizalla, kun tuntematon nainen kiinnitti uima-altaan laidalla huomiota miesten keskusteluun.

Trouttin mukaan tuntematon lomalainen ymmärsi keskustelun väärin, ja luuli Trouttin kehuskelleen pettäneensä edellisenä iltana morsiantaan.  Nainen teki Trouttista päivityksen Facebookiin varoittaakseen tämän kumppania.

"Hän petti sinua eilisiltana"

Nainen nappasi salaa kuvan miehestä, julkaisi sen Facebookissa ja kirjoitti kuvan yhteyteen: "Onko tämä sinun poikaystäväsi Jack, joka asuu Azuline Bergantin -hotellissa Ibizalla? Hän ja hänen ystävänsä keskustelevat ylpeinä siitä, että hän petti sinua eilisiltana! #heitähänetmenemään"

Tuhannet ihmiset tykkäsivät kuvasta ja sitä jaettiin ympäri sosiaalista mediaa kymmeniä tuhansia kertoja. Love Island -tähti Kady McDermott jakoi kuvakaappauksen siitä Twitterissä, jossa hänellä on yli 350 000 seuraajaa. 

"En ole tehnyt mitään väärin"

Päivityksestä sai pian kuulla myös Trouttin morsian Lucia Ghahraman.

– Se on järkyttävää, koska en ole tehnyt mitään väärin, Troutt sanoo Mirror-sivuston mukaan.

– Minulla ei ollut mitään seksuaalista kenenkään naisen kanssa tällä lomalla. En suudellut toista naista tai edes suukottanut toista naista poskelle tällä lomalla. Se on kirjaimellisesti eriskummallista.

Trouttin mielestä kenelläkään ei pitäisi olla oikeutta julkaista toisista asioita ilman todisteita.

– Minusta pitäisi olla jonkinlainen laki tai säädös siitä, voiko tuollaisia syytöksiä esittää ilman mitään kiveen kirjoitettua. Minusta jotain pitäisi tehdä, jotta tuollaisia päivityksiä, jotka voivat pilata ihmisten elämän, ei saisi julkaista ilman konkreettisia todisteita, mies manaa.

"En tiedä, miten sen voi tulkita niin väärin"

Reissulta palattuaan Troutt esiintyi jopa ITV:n This Morning -ohjelmassa kihlattunsa kanssa puhdistaakseen maineensa.

Juontaja Holly Willoughby kysyi Trouttilta, mistä tämä oikeastaan puhui ystäviensä kanssa altaalla. Millainen oli keskustelu, jonka tuntematon hotellivieras käsitti väärin?

– Keskustelun pohjana oli se, että puhuin menneistä parisuhteista, Troutt sanoo.

Juontaja Phillip Schofield halusi myös tietää, miten kyseisen keskustelun on pystynyt ymmärtämään niin väärin.

– En rehellisesti sanottuna tiedä. Ne sanat eivät koskaan ole tulleet suustani. En tiedä, miten sen voi tulkita sen niin väärin.

Troutt yritti selittää omaa kantaansa myös päivityksen tehneelle naiselle Facebookin välityksellä, mutta tätä ei selittelyt miehen mukaan kiinnostaneet. Loppujen lopuksi tämä kuitenkin poisti päivityksensä, kun se oli ehtinyt olla esillä vuorokauden.

Päivitys levisi salamavauhtia

Sosiaalinen media osoitti todella voimansa, sillä Troutt oli kuullut päivityksestä jo kymmenen minuuttia sen julkaisusta, kun hänen ystävänsä oli soittanut ja kertonut siitä. Samaan aikaan toinen ystävä oli soittanut myös miehen kihlatulle.

Murtunut Troutt kertoi uskoneensa, että häät on peruttu. Ghahraman kuitenkin paljasti aamuohjelman haastattelussa, että vaikka hän aluksi uskoikin päivityksen todenmukaisuuteen, asiaa pohdittuaan hän tuli kuitenkin siihen tulokseen, ettei se voinut millään pitää paikkaansa. Häitä ei siis ole peruttu.

"Hänen kehonkielensä huutaa, että hän valehtelee"

Vaikka Trouttin kihlattu uskookin kumppaniaan, This Morning -ohjelmaa katsoneet vakuuttuivat miehen syyllisyydestä. Twitterissä keskustelu kävi kuumana.

"En ole kehonkielen asiantuntija, mutta tämä mies näyttää syyllisemmältä kuin kissa, jonka suu on täynnä höyheniä."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hah, ketä hän yrittää vakuuttaa? Hän näyttää pikkulapselta, joka on jäänyt kiinni keksivarkaista, ja tyypin naamaa katsoessa hänellä on ollut käsi keksipurkissa liian monta kertaa." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hänen kehonkielensä huutaa, että hän valehtelee." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Joukossa oli kuitenkin myös heitä, jotka puolustivat miestä ja paheksuivat syyttelyä ilman todisteita.

Lähteet: Mirror, Express.co.uk, Twitter

***

0:47

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja