Tv-toimittajan kommentti Real Madridin tähtihankinnasta lipsahti vahingossa suoraan lähetykseen – sai nyt potkut työstään: "Televisio paljastaa kaiken"

Espanjalaisen TVE-kanavan toimittaja Lorena González on saanut potkut, kun hänen kommenttinsa Real Madridin tähtihankinnasta Eduardo Camavingasta kuului kaikkien yllätykseksi suorassa tv-lähetyksessä.

Real Madrid osti Camavingan kesällä ranskalaisesta Rennesistä. Espanjalaisjätti pulitti 18-vuotiaasta ranskalaisesta ainakin 30 miljoonaa euroa, mutta siirtosumma saattaa nousta erilaisten lisien vuoksi jopa 40 miljoonaan euroon.

Camavinga esiteltiin Real Madridin pelaajana 8. syyskuuta, ja TVE kanava näytti tilaisuuden suorana lähetyksenä Estudio Estadio -ohjelmassaan. Kun Camavinga esiintyi puheenjohtaja Florentino Pérezin rinnalla mustassa puvussaan, tv-katsojat kuulivat yllättäen Lorena Gonzálezin sanat.

– Tuo tyyppi on mustempi kuin hänen oma pukunsa.

González oli luullut puhuvansa vain kollegoilleen, mutta jostain syystä hänen kommenttinsa päätyi suoraan lähetykseen.

Kommentti poiki Gonzálezille suoranaisen kritiikkitulvan, ja lopulta se koitui myös hänen työuransa kannalta kohtalokkaaksi. González kertoi potkuistaan Radio Marcan Marcador-ohjelmassa. Hänen mielestään kyse ei ollut rasistisesta kommentista.

– Se oli virhe, jota olen pyytänyt anteeksi ja jolla on ollut merkittäviä seurauksia. En ole marttyyri tai mitään muutakaan, mutta sain TVE:ltä yhtäkkiä potkut ja nyt olen työtön. Pyysin anteeksi virhettä, mutta en voi pyytää anteeksi rasistista kommenttia, koska en ole sanonut sellaista, González sanoi ranskalaisen RMC Sportin mukaan.

González kertoo keskustelleensa tapahtuneesta Camavingan kanssa. Hänen mukaansa Camavinga ei ollut loukkaantunut kommentista.

– Olen tehnyt tätä työtä 11 vuotta, ja yritän tehdä sitä suurella arvostuksella. Televisio paljastaa kaiken. Se oli moka, mutta sen ei tarvitsisi päättää kenekään uraa. Se on mielestäni kohtuutonta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja