TV-tähti vakuuttui Kimi Räikkösen ”hevonpaskaa” -asenteesta – mutta miksi Jäämies kelpasi ja Lewis Hamilton ei?

Kimi Räikkönen ja tv-tähti Jesse James lanseerasivat yhteistyössä uuden vaatemalliston. Kuvion taustalta paljastuu sangen hulvattomia yksityiskohtia.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Yhdysvaltain GP suorana 1.-3.11.
Pe: 1. harjoitukset klo 17.55, 2. harjoitukset klo 21.55
La: 3. harjoitukset klo 19.55, aika-ajot klo 22.55, ennakkotunnelmat klo 22.00
Su: Yhdysvaltain GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Räikkönen ja maailmankuullun West Coast Choppersin toimitusjohtaja James perustivat malliston, joka kantaa nimeä Kimi by West Coast Choppers.

Kaksikosta James on tuttu kasvo jo useiden vuosien ajan tv:stä. Jamesin perustama West Coast Choppers on muun muassa julkisuudesta tuttujen henkilöiden suosima ”tuunauspaja”, jossa rakennetaan erinäköisiä kustomoituja menopelejä.

– Hän (James) on aika samanhenkinen kaveri. Olen nähnyt paljon telkkarissa, mitä Jesse on touhunnut vuosien varrella. Ihan hauska nähdä, mitä jotkut pystyvät käsillä tekemään, Räikkönen sanoi tuoreesta yhteistyöstä C Morelle.

Jamesin mukaan hänen yrityksensä halusi tehdä ”jotain” F1:n kanssa jo vuosien ajan.

– Kukaan ei oikein sopinut siihen, mitä minä olen tai mikä meidän brändimme on. Mutta mitä enemmän ajattelimme häntä ja mitä enemmän näin hänen haastatteluja YouTubesta, niin ajattelin, että voi vitsit, hän on täydellinen, James hehkuttaa.

Vaatemallisto pohjautuu vahvasti West Coast Choppersin brändiin, johon on tuotu mukaan muun muassa Räikkösen legendaarisia letkautuksia.

– Teemme sellaista kamaa, mistä hän (Räikkönen) tykkää ja mitä hän voisi pitää päällään. Koska hän on cool ja kun he (fanit) näkevät, että hänellä on tuollaista kamaa päällään, niin ihmiset haluavat hankkia sellaista itselleen, James totesi.

Koko kuvion tausta rakentui siitä, miten James koki samaistuvansa Räikköseen.

– Pidämme samoista asioista ja emme pidä samoista asioista, tv-tähti naurahtaa.

– Sitä näkee ihmisiä, jotka ovat aivan innoissaan televisiossa. Kun heitä haastatellaan, niin he ovat kuin ”olen varmasti tärkeä, kaikki puhuvat minusta, olen niin mahtava”. En ole yhtään sellainen. Haluan pysytellä pajalla ja tehdä hommia.

– Hän (Räikkönen) haluaa laittaa kypärän päähän ja ajaa. Kaikki muu siinä ympärillä on pelkkää hevonpaskaa, James hehkuttaa ”Jäämiestä”.

Jamesin mukaan Räikkönen oli myös yleisilmeeltään eli brändiltään sopiva taho hänelle.

– Mielestäni Lewis Hamilton on ihan mahtava kaveri, mutta en laittaisi koskaan mitään sellaista päälle, mitä hän pitää. En vain voi! Näyttäisin ihan typerältä, James naurahtaa ja heittää pienen piikin brittikuskin suuntaan.

– Meillä on Kimin kanssa samanlainen tyyli. Uskon, että tuolla on olemassa paljon samanlaisia kavereita. Isiä ja cooleja nuoria, James miettii.

Jamesin koko haastattelu näkyy jutun yläreunasta.

Räikkösen mietteet uudesta yhteistyöstä: 


Lue myös:

    Uusimmat