Fernando Alonsosta liikkuu uusi McLaren-huhu – tallipomo ärähti, mestarikuski ihmeissään

Fernando Alonsolla ja McLarenilla ei ole aikeita jatkaa yhteistyötään Motor Sport Magazinen uutisen mukaan. McLaren-tallin toimitusjohtaja Zak Brown on ehtinyt kuitenkin tuomitsemaan väitteen valeuutiseksi.

Alonso jätti F1-sarjan viime kauden päätteeksi, mutta on jatkanut McLarenilla brändilähettiläänä. Alonso ajoi myös McLarenin F1-autoa Bahrainin kisan jälkeisissä testeissä, mutta McLaren ilmoitti hiljattain, että ajotehtäviä tallin F1-auton ratissa espanjalaiselle ei ole tällä kaudella enää luvassa.

Alonson ja McLarenin kumppanuudesta on meneillään viides perättäinen vuosi, ja Motor Sport Magazinen mukaan yhteistyö on päätetty lopettaa eikä sopimusta olla jatkamassa. Alonso oli aiemmin tänä vuonna McLarenin puikoissa Indy 500 -kilpailussa, mutta karsiutui katastrofaalisesti koko kilpailusta.

McLarenin toimitusjohtaja Brown kiisti kuitenkin yhteistyön muutokset.

– Valeuutisia. Meillä on ehdottomasti vahva ja sopimuksellinen suhde Fernandon kanssa, Brown ärähti uutistoimisto AP:n toimittaja Jenna Fryerin mukaan.

McLaren ilmoitti sittemmin tiedotteessaan, että mikään ei ole muuttunut Alonso-suhteessa ja että Alonso säilyy McLarenin lähettiläänä.

– Mitään päätöstä McLarenin tai Fernandon paluusta Indy 500:aan ei ole tällä hetkellä tehty, McLaren ilmoitti.

Alonsolta puuttuu autourheilun triplasta – jossa kuljettajan pitäisi voittaa Monacon F1-kisa, Le Mansin 24 tunnin ajo ja Indy 500 – vain Indyn voitto.

Alonso otti kantaa Motor Sport Magazinen uutiseen McLaren-yhteistyön päättymisestä Twitter-tilillään.

– Mikä päivä! Eikä ole aprillipäivä tai mitään! Alonso kirjoitti ja lisäsi perään useita nauruemojeita.

Kaksinkertainen F1-maailmanmestari ynnäsi twiittiinsä hashtagit #inventing ja #clicks eli keksiminen ja klikit – viitaten selkeästi uutisen perättömyydeen.

Lue myös:

    Uusimmat