Tv-juontaja pahoittelee vihjailuaan Sarkozyn humalasta

Presidentti Sarkozy ei omien sanojensa mukaan juo lainkaan alkoholia. Belgialaisen uutisankkurin kommentit saivat ranskalaiset kimmastumaan.

Belgian tv-uutisten ankkuri on pahoitellut juontoaan, jossa hän epäili Ranskan presidentin Nicolas Sarkozyn esiintyneen lehdistötilaisuudessa humalassa. Uutisankkuri Eric Boeverin mukaan hänen tarkoituksenaan ei ollut halventaa presidenttiä.

RTBF-yleisradiokanavan uutisklippi on levinnyt internetin kautta ympäri maailman, ja sitä on katseltu pelkästään YouTube-videosivustolla satojatuhansia kertoja.

Nauhalla Sarkozy saapuu viimeviikkoisen G8-kokouksen lehdistötilaisuuteen myöhässä tavattuaan Venäjän presidentin Vladimir Putinin. Sarkozy on selvästi hieman pyörällä päästään ja näyttää myös pidättelevän nauruaan. Esiintyminen poikkeaa selvästi tavanomaisesta, sillä yleensä Sarkozy on erittäin tyylikäs ja ammattimainen esiintyjä.

Alkujuonnossa Boever totesi, että Sarkozy joi tapaamisessa Putinin kanssa selvästi muutakin kuin vettä.

Sarkozy ei omien sanojensa mukaan juo lainkaan alkoholia ja juonto nostattikin ranskalaisten keskuudessa jonkinasteisen kohun.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat