TV-haastattelu todisteeksi Blaken oikeudenkäyntiin

Syyttäjät saivat luvan käyttää näyttelijä Robert Blaken televisiohaastattelua todistusaineistona oikeudenkäynnissä, jossa Blakea syytetään vaimonsa Bonny Lee Bakleyn murhasta. Syyttäjät epäilevät, että Blake valehtelee haastattelussa suhteestaan vaimoonsa, jotta ihmiset ajattelisivat, ettei hänellä olisi ollut syytä ampua tätä. Syyttäjät pitävät haastattelua avaintodisteena.

Blake sanoo televisiohaastattelussa, että hänen ja Bakleyn välit olivat murhailtana hyvät ja he keskustelivat koko perheen muutosta Los Angelesiin. Syyttäjät taas väittävät Blaken oikeasti halveksineen vaimoaan ja pitäneen tätä huijarina, joka pakotti häntä tekemään lapsen. He epäilevät Blaken murhanneen vaimonsa saadakseen lapsen yksinhuoltajuuden ja pitääkseen lapsen erossa Bakleyn suvusta.

Syyttäjä Shellie Samuels sanoo, että haastattelu on ristiriidassa Blaken aiempien puheiden kanssa. Samuels epäilee, että Blake valehteli julkisesti suhteestaan Bakleyn kanssa kyseenalaistaakseen epäilyt surmatyöstä.

Puolustusasianajaja pyysi ylioikeutta hylkäämään haastattelun. Hänen mielestään se ei kuvasta Blaken mielentilaa murhailtana ja on siksi epäolennainen. Samuelsin mukaan haastattelu on kuitenkin tärkeä todiste. Se on ristiriidassa myös Blaken vankilassa useiden vieraidensa kanssa käymien keskustelujen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat