Syyttäjä: Blake murhasi saadakseen lapsensa huoltajuuden

Vaimonsa Bonny Lee Bakleyn murhasta syytetyn näyttelijä Robert Blaken oikeudenkäynti alkoi eilen. Syyttäjät väittivät avauspuheenvuorossaan Blaken murhanneen vaimonsa, koska hän vihasi tätä ja halusi heidän tyttärensä yksinhuoltajuuden.

- Uhri murhattiin, sillä vastaaja halusi heidän lapsensa yksinhuoltajuuden. Lisäksi hän halusi pitää lapsen kaukana äidistään ja tämän perheestä, sanoi syyttäjä Shellie Samuels. - Ihmiset voivat todistaa, että vastaaja halveksi Bakleya, että tämä tuli raskaaksi vastoin vastaajan tahtoa ja kieltäytyi tekemästä aborttia vastaajan pyynnöstä.

Syyttäjät väittivät lisäksi, että Blake yritti palkata kaksi stuntmiestä murhaamaan Bakleyn. Kun miehet kieltäytyivät, Blake ryhtyi itse toimiin. Syyttäjän todistajat kertoivat, että kertomansa mukaan ravintolaan unohtunutta asettaan hakemaan lähtenyt Blake oli hermostunut ja käyttäytyi omituisesti hieman ennen murhaa. Hänen kerrotaan oksentaneen miestenhuoneessa.

Puolustusasianajaja Gerald Schwartzbach myöntää, etteivät Blake ja Bakley välttämättä rakastaneet toisiaan. Hän sanoo, että näyttelijä oli vilpittömän kauhistunut, kun hän palasi autolleen ja löysi vaimonsa ammuttuna.

Lue myös:

    Uusimmat