Tuure Boelius arvioi ensimmäisen vuotensa täysi-ikäisenä – tekee rehellisen tunnustuksen: "On tullut tehtyä tyhmyyksiä"

2:41
Tuure Boelius nauttii Emma gaalan -tunnelmasta: "Olen täpinöissäni!"

Emma Gaalan punaiselle matolle saapunut Tuure Boelius pohtii oppineensa paljon 18-vuotiaana. 

Poptähti-somevaikuttaja Tuure Boelius on yksi vieraista, jotka ovat jo saapuneet Emma Gaalan punaiselle matolle juhlistamaan suomalaisen musiikkitaivaan kirkkaimpia tähtiä. Emma Gaalassa palkitaan perinteiseen tapaan vuoden parhaimmat muusikot ja alalla vaikuttavat. 

Boelius täytti tammikuun alussa 19 vuotta. Hän kertoo oppineensa ensimmäisen täysi-ikäisen vuotensa olleen erittäin tapahtumarikas ja myös opettavainen. 

– On tullut tehtyä tyhmyyksiä vähän, tullut noita ylinopeuksia mistä olenkin puhunut ja pyydellyt anteeksi. Paljon pitää oppia ja koen, että olenkin oppinut. 

Kun Boelius täytti 18 vuotta, oli hänelle erittäin tärkeää toimia itsenäisesti ja olla mukana mahdollisimman monessa. Nyt, 19-vuotiaana hän huomaa kuitenkin nauttivansa enemmän erilaisista asioista. 

– Nauttii semmoisistakin asioista, kuten rauhallinen koti-ilta ja kuntosalilla käyminen, olen ruvennut käymään kuntosalilla ja se on tosi hauskaa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja