Tuukka Temoselta tunteikas julkaisu vaimonsa Olgan syöpädiagnoosin jälkeen: "Onneksi saan viettää kanssasi tämän elämän ja joulun"

Tuukka Temonen kirjoitti tunteikkaan julkaisun vaimonsa Olga Temosen aivosyöpädiagnoosiin liittyen.

– Vaikka tätä todellisuutta on nyt eletty melkein kaksi kuukautta, silti kaikki tuntuu todella etäältä, jopa unelta.

Näin kirjoittaa Facebook-julkaisussaan ohjaaja Tuukka Temonen. Hänen vaimollaan näyttelijä Olga Temosella todettiin noin kaksi kuukautta sitten aivosyöpä. Syöpä on paikassa, josta sen leikkaaminen on mahdotonta. 

Olga oli kuitenkin kesällä ottanut vakuutuksen, jonka turvin hän pääsi aloittamaan sädehoidot ennen kuin oli liian myöhäistä.

"Olga muistuttaa päivä päivältä sitä Olgaa, jonka tunsin"

Tuukan mukaan hoito on alkanut auttaa.

– Olga muistuttaa päivä päivältä sitä Olgaa, jonka tunsin: naurava, energinen, sähläävä ja kaikin puolin upea, Tuukka kuvailee vaimoaan.

– Odotan innolla, että palaat luoksemme. Onneksi saan viettää sinun kanssasi tämän elämän ja joulun, jota niin rakastat.

Kun Olga kertoi syöpädiagnoosistaan sosiaalisessa mediassa, somepostauksen kommenttikenttään ilmestyi lyhyessä ajassa tuhansia ja taas tuhansia kommentteja, joissa näyttelijälle osoitetaan tukea. 

Koko Temosten perheelle lähetään viesteillä voimaa ja rakkautta. Pariskunnalla on kolme lasta: Helga, Hilma ja Torsti.

Temoset toivovat, ettei heitä unohdeta

Tämänpäiväisessä somejulkaisussaan Tuukka kiittää kaikkia, jotka ovat jaksaneet suru-uutisen perheen kanssa.

– Teksti- ja puheviestejä saa laittaa edelleen aina meemeistä satuihin tai vaan peukkuhymiöitä, ne auttavat jaksamaan tässä kaikessa, Tuukka kirjoittaa. 

Tuukka kirjoittaa, että häneltä ja Olgalta on moneen kertaan kysytty, miten perhettä voisi auttaa. Parhaimmin perhettä voi Tuukan mukaan auttaa siten, että heitä ei unohdeta. 

– Tekeminen, aktiivinen ja positiivinen elämä auttaa eniten. Jos meidät jätetään yksin tämän kanssa sitä emme kestä, Tuukka kirjoittaa hyvää joulua toivotellen. 

Jos Facebook-julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue myös:

    Uusimmat