Tuukka Temonen kertoo, millaiset olivat syöpädiagnoosin saaneen Olga Temosen ensioireet

Tuukka Temonen kommentoi vaimonsa ensioireita Instagramissa.

Näyttelijä Olga Temonen kertoi Instagramiin maanantaina 18. joulukuuta jakamassaan päivityksessä, että hänen aivoistaan löydettiin pari kuukautta sitten syöpä. Temonen kertoi päivityksessään syövän olevan sellaisessa paikassa, ettei sen leikkaaminen ole mahdollista, ja että hän on aloittanut sädehoidot.

Temosen puoliso, elokuvaohjaaja Tuukka Temonen kertoi syöpädiagnoosin saaneen vaimonsa ensioireista Instagram-kommentissa. Hän vastasi radiojuontaja Juha Perälän kysymykseen, jonka juontaja raapusti Olgan Instagram-päivityksen kommenttikenttään. Kommentissaan Perälä kysyi, haluaisiko Olga kertoa, oliko tällä jonkinlaisia oireita, vai löytyikö syöpä sattumalta.

– Minä voin tähän Olgan puolesta vastata. Olga huolestui siitä, että hänen niinkin arkinen asia kuin tekstiviestin kirjoittaminen muuttui vaikeaksi ja hiukan tuo näkö heikkeni, mutta mikään ei viitannut tällaiseen vakavampaan. Ja kaikki tapahtui hyvin lyhyessä ajassa, Tuukka Temonen kirjoittaa.

– Kiitos, ihan vain juuri siksi että, jos muillekin tulee joitain niin eivät suotta jää odottelemaan. Isosti sinne myös läheisille voimia ja toivoa isosti, Perälä vastaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Olga Temonen kertoi päivityksessään olevansa yhä täällä ja aikovansa olla vielä pitkään.

– Tää tauti on 4-luokkaa, eli taistelu on tiukkaa, mutta kaikki keinot on käytössä. Olen ikuinen optimisti, elän innolla joka päivä, oli elämä miten pitkä tahansa, Temonen kirjoittaa päivityksessään.

Kaikki syövästä -verkkosivuston mukaan aivokasvaimet jaetaan niiden pahanlaatuisuuden mukaan neljään luokkaan eli gradukseen. Sivustolla kerrotaan, että gradus 4 -luokan kasvain tunkeutuu aivokudokseen, joten sitä ei yleensä pystytä leikkaamaan kokonaan pois. Kasvain myös suurenee verkkosivun mukaan nopeasti. 

Olga ja Tuukka Temosella on kolme lasta: Helga, Hilma ja Torsti. Perhe asuu maatilalla Iitissä.

Lue myös:

    Uusimmat