Syöpädiagnoosista kertoneelle Olga Temoselle sataa tukea sosiaalisessa mediassa: "Me kaikki tahdomme parastasi"

Olga Temoselle sataa tukea sosiaalisessa mediassa.

Näyttelijä Olga Temonen kertoi Instagramiin maanantaina 18. joulukuuta jakamassaan päivityksessä, että hänen aivoistaan löydettiin pari kuukautta sitten syöpä. Temonen kirjoittaa päivityksessään syövän olevan sellaisessa paikassa, ettei sen leikkaaminen ole mahdollista. Hän kertoo aloittaneensa sädehoidot.

– Mutta täällä mä yhä olen ja aion vielä pitkään ollakin. Tää tauti on 4-luokkaa, eli taistelu on tiukkaa, mutta kaikki keinot on käytössä. Olen ikuinen optimisti, elän innolla joka päivä, oli elämä miten pitkä tahansa, Temonen kirjoittaa päivityksessään.

Temosen somepostauksen kommenttikenttään on jätetty lyhyessä ajassa tuhansia ja taas tuhansia kommentteja, joissa näyttelijälle osoitetaan tukea. Sekä Temoselle että hänen koko perheelleen lähetetään voimia ja rakkautta.

– Olga, sä selviät tästä! Ajatukseni ja rukoukseni ovat toipumisessasi. Pysäyttävä viesti, mutta tahto voittaa toivon! Ja toivo menettää merkityksensä täyttyessään. Me kaikki tahdomme parastasi, juontaja Janne Kataja kirjoittaa.

– Huhhuh.. Paljon voimia ja valoa sulle ja koko teidän perheelle, näyttelijä Aku Sipola kommentoi.

– Voi Olga. Ei löydy sanoja. Miten voi olla.. Rakkautta ja voimia miljoonasti. Olette meidän ajatuksissa. Jos voi mitenkään olla avuksi niin älä epäröi kertoa, sosiaalisen median vaikuttaja Sara Parikka kommentoi.

– Voi Olga… Tämä oli todella pysäyttävä viesti. Niin epäreilua ja julmaa. Vaikea edes ymmärtää tätä todeksi. Voimia hoitoihin. Sä voitat tän taistelun! Voimahalaus ystävä! juontaja Joanna Kuvaja kirjoittaa.

Osa postausta kommentoineista kertoo syövän koskettaneen joko itseään tai lähipiiriään. 

– Sen verran tuo kasvain läheisiäni kuten varmasti niin monen muunkin on koetellut, että voi vain pyytää sinua näyttämään sille meidän kaikkien muidenkin puolesta. You got this, radiojuontaja Juha Perälä kommentoi.

– Voimahalaus sinulle. Sairastan itse parantumatonta syöpää ja tiedän ehkä miltä sinusta tuntuu... Eteenpäin mennään yhdessä, yksi someseuraaja kirjoittaa.

– Paljon voimia sinulle, t. kohtalotoveri, toinen kommentoi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kaikki syövästä -verkkosivuston mukaan aivokasvaimet jaetaan niiden pahanlaatuisuuden mukaan neljään luokkaan eli gradukseen. Sivustolla kerrotaan, että gradus 4 -luokan kasvain tunkeutuu aivokudokseen, joten sitä ei yleensä pystytä leikkaamaan kokonaan pois. Kasvain myös suurenee verkkosivun mukaan nopeasti. 

Olga Temonen on naimisissa elokuvaohjaaja Tuukka Temosen kanssa. Parilla on kolme lasta: Helga, Hilma ja Torsti. Perhe asuu maatilalla Iitissä.

Lue myös:

    Uusimmat