Tutustu Masked Singer Suomi -kauden hahmoihin

Masked Singer -etsivät paljastavat kikkansa: Näin arvaat hahmon oikein 5:50
Masked Singer -etsivät paljastavat kikkansa: Näin arvaat hahmon oikein

Masked Singer Suomi -kauden starttijaksossa esiintyy ensimmäiset 6 naamioitua hahmoa. 

Masked Singer Suomi -sarjan viidennellä kaudella etsivät Maria Veitola ja Janne Kataja saavat  rinnalleen laulaja Benjamin Peltosen ja eturivin radiotoimittaja-juontajan Jenni Poikeluksen 

Kaudella Masked Singerin voittajalle jaettavasta kultaisesta maskista kilpailee 12 hahmoa. Jokaisen jakson jälkeen vähiten ääniä yleisöltä saanut hahmo putoaa pelistä pois ja joutuu poistamaan maskinsa ja paljastamaan henkilöllisyytensä.

Starttijaksossa 9. syyskuuta uudet etsivät pudotetaan suoraan syvään päähän, kun ensimmäiset kuusi uutta hahmoa avaa pelin.

Tutustu ensimmäisessä jaksossa esiintyviin hahmoihin: 

Kiuas

Pinnaltaan hieman ruostunut ja ujoja savupilviä tuprautteleva Kiuas onnistuu kuumentamaan tunnelman studiossa ilman kauhallistakaan löylyvettä. Lämpötila kohoaa entisestään, kun arvausten kipinät sinkoilevat laidasta laitaan ja Kiuas hämmästyttää monipuolisilla edesottamuksillaan.

Kylpyankka

Kylpyvaahdon seasta pintaa pulpahtaa rakastettava, snorkkelipäinen Kylpyankka. Sympaattisuudella ei ole rajaa, kun tämä kumilelu ottaa hitit haltuun omalla, ankkamaisen vaappuvalla tyylillään. Tämä heleä-ääninen söpöliini lukeutuu takuulla perheen pienimpien suosikkeihin.

Maajussi

Kesken kylvöpuuhien Masked-lavalle astelee omalaatuinen Maajussi, jonka edesottamukset hämmentävät kerta kerran jälkeen. Muuntautumiskyvyllään ällistyttävä ruutupaita on oikea kameleontti, jonka jäljille pääseminen ei ole ihan helppoa.

Sudenkorento

Hyönteismaailmasta Kultaisen maskin jahtiin lennähtää jälleen uusi ehdokas, kun Sudenkorento ottaa lavan haltuun. Rohkeasta tyylistään ja heittäytymiskyvystään kiitosta saava esiintyjä ei paljoa säästele, kun on hänen vuoronsa loistaa.

Bambi

Suloinen ja suurisilmäinen Bambi hurmaa yleisön jo pelkällä olemuksellaan. Bambi nauttii esiintymisestä joka solullaan, sillä hän on aiemmin tullut tutuksi enemmänkin taustajoukoista. Tämä sydämiä sulattava otus yllättää Masked-lavalla yleisön lisäksi myös itsensä.

CO2

Festarilavojen kiistaton kunkku CO2 ei pelkää ottaa hommaa haltuun ja räjäyttää bileitä käyntiin energisellä esiintymisellään. Hän todella täyttää tilan kuin tilan hiilidioksiidin lisäksi säteilevällä olemuksellaan ja vauhdikkaalla meiningillään eikä kenellekään jää epäselväksi, onko CO2 näkymätön kaasu vai jotain ihan muuta.

Masked Singer Suomi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla lauantaisin 9.9. klo 20 alkaen. Kaksi ensimmäistä jaksoa ovat pidempiä, puolentoista tunnin pituisia jaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat