Mainos

Tutkintavankeudessa istuvan Asap Rockyn äiti ruotsalaislehdelle: "Tämä tapaus tulisi heittää roskikseen"

Asap Rockyn tutkintavankeutta jatkettiin viime viikolla torstaihin saakka.

Yhdysvaltalaisartisti Asap Rocky pidätettiin Ruotsissa 3. heinäkuuta epäiltynä osallisuudesta pahoinpitelyyn. Viime viikolla artistin tutkintavankeutta jatkettin torstaille 25. heinäkuuta saakka. Pidätyksen myötä rap-muusikko perui heinäkuun kiertueensa.

Monitulkintaiseen tapaukseen on otettu kosolti kantaa rapakon takana, ja jotkut yhdysvaltalaisartistit ovat ilmoittaneet boikotoivansa Ruotsia jatkossa. TMZ-lehti myös väitti Asap Rockya pidettävän tutkintavankeudessa epäinhimillisissä olosuhteissa. Ruotsalaisvankila kiisti väitteet.

Nyt artistin äiti Renee Black on antanut ruotsalaiselle Expressen-lehdelle oman kommenttinsa tilanteesta. Blackista tilanne on selvä, eikä rikosta ole tapahtunut, sillä uhrit olivat itse seuranneet ja häirinneet Asap Rockya seurueineen.

– Tämä tapaus tulisi heittää roskikseen, Black kommentoi.

Hän myös tapasi poikansa, joka oli kertonut voinnistaan äidilleen.

– Hän kertoi, ettei ole syönyt kunnolla. Hän odottaa, että pääsisi jälleen kuntosalille, Black kertoi.

Myös presidentti Donald Trump otti kantaa tapaukseen, ja ilmoitti ottaneensa yhteyttä Ruotsin pääministeri Stefan Löfveniin. Tällä ei toistaiseksi ole ollut vaikutusta Asap Rockyn tilanteeseen.

Asap Rockyn tutkintavankeus voi mahdollisesti jatkua vielä ensi viikolle. Asap Rockyn on määrä esiintyä Blockfest-tapahtumassa elokuussa.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja