Tuska kasvaa Raumalla – Lukko-käskijä suorana: "On vähän koeteltu"

Maalikooste: KalPa - Lukko 4:26
KalPa löi Lukon SM-liigassa – katso ottelun maalit.

Rauman Lukko kärsi perjantaina kauden neljännen tappionsa, kun KalPa oli Kuopiossa parempi maalein 2–0. Ensimmäistä kauttaan Raumalla valmentava päävalmentaja Tomi Lämsä antoi omilleen suoraa palautetta ottelun lehdistötilaisuudessa.

Kovin odotuksin kauteen lähtenyt Lukko on viidestä ottelusta keräämillään kolmella pisteellä sarjataulukon hännillä tasapisteissä kaksi ottelua vähemmän pelanneiden JYPin ja Kärppien kanssa.

Lämsä ei ollut tyytyväinen joukkueensa edesottamuksiin Kuopiossa.

– Tällaisessa tilanteessa tänään joukkueen piti olla tosi valmis ja nöyrä pelaamaan. Silti oli vähän kahden kerroksen suorittamista. Tässä sarjassa näin hyviä vastuksia vastaan ei voi puolella teholla vedellä. Silloin tulos on välitömästi se, mitä se tänään oli.

Lukko on edellä mainittujen JYPin ja Kärppien lisäksiä ainoa joukkue SM-liigassa, joka ei ole onnistunut ottamaan kolmen pisteen voittoa tällä kaudella.

Sillain harmittaa, on vähän koeteltu. On pelattu hyviä jääkiekkopelejä, kuitenkin tuloksen tekemisen kanssa on ollut tiukkaa. On itse vähän tuhrittu otteluita.

Lukon kausi jatkuu tiiviinä. Se matkustaa lauantaina Kärppien vieraaksi sarjan häntäpään taistoon ja pelaa seuraavien kahdeksan päivän aikana neljä ottelua. 

Lue myös:

    Uusimmat