Turistikuvasta paljastui hervoton näky – nainen sai katua asuvalintaansa

Mikäs vuosi nyt onkaan? Katso, erotatko nykymuodin ysäristä! 2:09
Tuntuuko, että muoti toistaa itseään? Testaa, erotatko nykymuodin ysäristä!

Vihreisiin housuihin sonnustautunut nainen sai huomata, ettei asuvalinta ole kaikista sopivin samanvärisen taustakankaan edessä otettaviin turistikuviin.

Monissa turistikohteissa vierailijoista otetaan kuva lavastetun nähtävyyden edessä. Näin matkailijat saadaan varmasti ikuistettua kohteen kanssa samaan otokseen – ja toki lisää kassavirtaa matkailuyritykselle.

Tällaiset matkailukuvat voivat tuntua teennäisiltä, mutta eräästä tiktokkaajasta otettu turistikuva vei luonnottomuuden aivan uudelle tasolle. Naisen alavartalo nimittäin katosi London Eye -lavasteen edessä housujen värin vuoksi.

Alavartalo hävisi taustaan

TikTok-käyttäjä @alyxmeade kertoo videollaan halunneensa mennä London Eye -maailmanpyörään, joka on yksi Lontoon tunnetuimmista nähtävyyksistä. Asukseen reissulle hän oli valinnut muodikkaasti valkoisen napapaidan, valkoiset paksupohjaiset lenkkarit sekä vihreät pyöräilyshortsit.

Söpöstä vaatetuksesta paljastui kiusallinen ominaisuus, kun nainen asteli vihreän taustakankaan eteen, jonka avulla maailmanpyörästä avautuva näkymä muokataan vierailijoiden taakse. Hänen alavartalonsa nimittäin katosi kokonaan kuvasta shortsien sekoituttua taustaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videosta somehitti

Kuva Lontoon kattojen yllä leijuvasta torsosta on saanut monet tiktokkaajat repeämään naurusta. Huvittavasta tapauksesta ovat uutisoineet brittimediat Mirror sekä Daily Star, ja lisäjulkisuuden myötä videolle on kertynyt tätä kirjoittaessa jo 2,1 miljoonaa katselukertaa. 

– Kiitos tästä vinkistä, sillä olen nyt Lontoossa, enkä aio pukea ylleni vihreää, eräs kommentoija kirjoittaa.

– Aion mennä London Eyeen pukeutuneena vihreään kaulasta alaspäin, toinen puolestaan ideoi.

Hän ei ole ainut, joka on ajatellut tekevänsä katoamistempun kokovihreällä asulla. Kerroimme aiemmin eräästä ”näkymättömyyspuvun” hankkineesta miehestä, jonka mielessä muotoutunut teoria ympäristöön sulautumisesta ei kuitenkaan toiminut käytännössä kovinkaan hyvin.

Lue myös:

    Uusimmat