Mainos

Tuote, joka voi aiheuttaa ihmetystä: Tarvitsevatko miehet todella oman hammastahnan?

Tuotekehittelijät uskovat, että miehille suunnatun hammastahnan maskuliininen pakkaus ja intensiivinen maku kannustavat miehiä pitämään parempaa huolta hampaistaan. 

Kaupan hammastahnahyllyille ilmestynyt tuote voi ensinäkemältä aiheuttaa ihmetystä. Pepsodent on tuonut nyt Suomenkin markkinoille miehiä varten suunnitellun hammastahnan, joka mainostekstin mukaan sisältää kaikkien aikojen tehokkaimman koostumuksen.

Mutta miksi ihmeessä miehet tarvitsevat oman hammastahnan?

– Onhan miehille myös omat hiustenhoitotuotteet, ihonhoitotuotteet ja niin edelleen. Miksi ei sitten omaa hammastahnaa, jossa on vahva, intensiivisempi maku? Jos maskuliinisempi pakkaus saisi miehet harjaamaan enemmän hampaita, on kaikki kotiinpäin! kertoo Riitta Jantunen Unileverilta.

Tuote suunniteltu miesten tarpeita ajatellen

Tutkimusten mukaan tälle uutuustuotteella todella on tarvetta. Terveyden ja Hyvinvointilaitoksen teettämän tutkimuksen mukaan miehet ovat huomattavasti laiskempia harjaamaan hampaitaan kuin naiset.

– Tutkimusten mukaan alle 50 prosenttia miehistä harjaa suositellun kaksi kertaa päivässä hampaat, joten miehet haluttiin ottaa lanseerausvuonna viestinnässä fokukseen, heitä haluttiin kannustaa harjaamaan hampaat paremmin.

Tilastojen mukaan miehet polttavat myös tutkitusti enemmän tupakkaa, käyttävät naisia enemmän punaviiniä, nuuskaa ja muita hampaita värjääviä tuotteita. Miehille suunnattu hammastahna sisältääkin Jantusen mukaan enemmän valkaisevia aineita.

– Tuotteissa on myös vahvempi, intensiivisempi maku, joka on enemmän miesten mieleen, Jantunen kertoo.

Vaikka tuote on suunnattu miehille, myös naiset voivat huoletta käyttää kyseistä tuotetta, Jantunen toteaa. 

Video: Hampaiden hyvinvoinnista kannattaa pitää huolta.

23:23

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.