Tuore äiti jakoi silmiä avaavan kuvan synnytyksen jälkeisestä vartalosta: ”Aina ei auta, vaikka olisit laiha ja söisit oikein”

Kahden lapsen äiti muistuttaa, että raskaudesta palautuminen on yksilöllistä. Kaikkien kohdalla se ei käy yhtä nopeasti kuin toivoisi. 

Kahden lapsen äiti Kristen Sullivan on noussut monen ihmiset tietoisuuteen sen jälkeen, kun hän julkaisi Instagramissa rehellisen kuvaparin raskauden ja synnytyksen jälkeisestä vartalostaan.

Ensimmäisen synnytyksensä jälkeen Sullivanin vatsa palautui hyvinkin nopeasti, mutta äidin toinen raskaus onkin sitten aivan eri tarina. Kuukausi sitten toisen lapsensa synnyttäneellä naisella on omakohtaista kokemusta siitä, että aina kaikki ei suju suunnitelmien mukaan.

Todellisuus voi olla aivan muuta kuin etukäteen kuvitteli

Vastaiskuna sosiaalisen median kuville, joissa äidit esittelevät timmiä, hyvin palautunutta vartaloaan vain päiviä synnytyksen jälkeen, Sullivan päätti jakaa oman kuvansa. Sullivanin jakamassa kuvaparissa hän poseeraa kolme päivää ennen synnytystä ja kolme viikkoa synnytyksen jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Jaan nämä näyttääkseni äideille, että aina ei auta, vaikka olisit laiha, söisit oikein ja liikkuisit läpi raskauden. Joskus vartalosi kasvaa tavalla, joka ei yksinkertaisesti mahdollista vatsasi palautumista kolmessa viikossa, Sullivan toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka jotkut palautuvat raskaudesta ja synnytyksestä nopeasti, Sullivan haluaa muistuttaa, että aivan kaikkien naisten kohdalle se ei ole mahdollista.

Kuvien julkaisun jälkeen lukuisat tuoreet äidit ovat kiitelleet Sullivania, joka uskalsi vihdoin näyttää rehellisesti sen, miltä synnyttänyt naisvartalo todella näyttää useita viikkoja synnytyksen jälkeen. 

Lähde: GoodtoKnow

***


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja