Tuore vanhemmuus on Love Island -kaunottarelle liikaa – vaipuu epätoivoon itkun yltyessä: "Auta mua!"

Love Island Suomi -Nikita ei innostu saamastaan perheenlisäyksestä. 

Love Island Suomi -villan asukkaiden elämää maustettiin tällä viikolla runsain mitoin, kun jokaiselle parille ilmestyi hoidettavakseen oma pieni robottivauva. 

Saarelaiset suhtautuivat kukin tuoreeseen vanhemmuuteen omalla tavalla, jotkut luontevammin, jotkut vähän vähemmän innokkaasti. 

Yksi saarelaisista, joka ei äitiydestä kovinkaan paljon innostunut, oli Nikita. Nainen hermostui toden teolla jatkuvasti hänen ja Tommyn vauvan itkuun ja oli vaipua tilanteessa epätoivon partaalle. 

– Mä en kestä! Nikita huusi Tommylle vauvan jatkaessa itkuaan.

Nainen miettii, että Tommy luultavasti olisi valmis isäksi vaikka heti, mutta hän itse ei vaan kertakaikkiaan kestä vauvan loputonta itkua.

Tommy yrittää neuvoa Nikitaa selvittämään, mikä pienokaisella saattaisi olla hätänä. Nikita kuitenkin haluaisi mieluummin antaa robottilapsen itkeä. 

– Auta mua! nainen huutaa epätoivoisena nauraen. 

Lopulta Tommy saapuu auttamaan Nikitaa ja yhteisvoimin he vaihtavat vauvansa vaatteet. Nikita ylistää Tommyn isällisiä vaistoja ja kertoo tämän saavan toiminnastaan häneltä täydet pisteet. 

MTV Uutiset Live kertaa tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

Rakkauden saarella tehtiin lopullisia päätöksiä ja rakkaus vaihtui riidoiksi – puramme jännittävän viikon suoraan Love Island -villalta Espanjasta 8:52

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat