Tilanne kiristyy Love Island -villassa uusien asukkaiden myötä – sinkkujen ilta huipentuu dramaattiseen ilmoitukseen

2:05
Villalla eletään hektistä vauva-arkea. Reetu ja Vanessa nauttivat perhe-elämästä, mutta vauvojen hoito ja huonosti nukuttu yö vetävät joidenkin parien mielet mataliksi. Koituuko perheenlisäys Jennin ja Juhon kohtaloksi? Illalla saarelaiset saavat tekstiviestin, eikä mikään ole sen jälkeen kuin ennen.

Love Island Suomi -sinkkujen kärsivällisyys joutuu koetukselle pienten nukkeasukkaiden myötä. 

Love Island Suomi -villan asukkaat ovat eläneet muutaman päivän ajan erilaisen hektistä elämää, kun neljän parin arkea saapui maustamaan joukko pieniä nukkevauvoja. Jokainen pari sai yhden vauvan hoivattavakseen, ja heidän on oltava toistaiseksi pienokaisten vanhempia. 

Elämä vauvojen kanssa ei todellakaan ole ollut ruusuilla tanssimista sinkuille. Pienet pitivät saarelaiset hereillä myös yöllä omilla tarpeillaan. Jotkut sinkuista suhtautuvat vauvoihin kuin todelliset vanhemmat konsanaan, mutta kaikilla ei ole aivan yhtä helppoa. 

– Ei tunnu missään, Tommy haukottelee silmälaput silmillään istuessaan Eetun kanssa omien leikkijälkeläistensä kanssa. 

Nikita hermostuu hänen ja Tommyn vauvaan, ja tiuskaisee tälle että olisi jo hiljaa. Eetu tyynnyttelee Nikitaa todeten, ettei pienelle saisi puhua noin rumasti. Nikita puolestaan arvioi, että vauvojen saapuminen on muuttanut Juhon ja Jennin hirviöiksi. 

Vanessalla ja Reetulla tuntuu sujuvan paremmin, ja mies tuntuukin olevan vaikuttunut parinsa tavasta huolehtia kaksikon pienokaisesta. 

– Kyllä Vanessassa on ainesta mamaksi, ei epäilystäkään. Kyllä se ainakin tuntui tykkäävän tosta hommasta. 

Illalla raskaan ja pitkän päivän päätteeksi parit saavat yllättävän viestin. Heidän tulee keskenään oman parinsa kanssa päättää, kuka villan neljästä parista ansaitsee vähiten voittaa Love Island Suomen häämöttävän finaalin.

Jokainen ääniä saanut pari tulee olemaan vaarassa pudota katsojaäänestyksessä, jolla on lopullinen valta siinä, ketkä kolme paria pääsevät finaaliin. 

MTV Uutiset Live kertaa tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

8:52

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja