Tuore äiti anoi lupaa pumpata rintamaitoa töissä – pomon vastaus sulattaa sydämen: "Mitä tahansa sinun pitääkin tehdä..."

0:50
Isäkin voi imettää – yhdysvaltalaismies tukee sairasta vaimoaan

Kun Erin Freehan halusi jatkaa lapsensa imettämistä palattuaan töihin, hänen esimiehensä antoi idealle täyden tukensa.

Kun tuore äiti Erin Freehan palasi töihin, hän halusi varmistaa, että voi pumpata rintamaitoa myös työpaikallaan.

Ennen töihin paluutaan Erin kirjoitti pomolleen kirjeen, jossa kertoi paitsi paluustaan, myös ehdotti aikataulua pumppaamiselle. Pomon vastaus sulatti sydämet Reddit-palvelussa.

Pomon vastaus:

"Kyllä; mitä tahansa sinun pitääkin tehdä, jotta menestyisit täällä, sitä kaikkea minä tuen. Luulen, että auttaisi, jos varaat kalenteristasi ajat, joina et ole saatavilla, koska minä (tai muut) voivat vahingossa aikatauluttaa jotakin näiden aikojen päälle. Mikään täällä ei ole niin tähdellistä, että et voisi pitää huolta itsestäsi, joten ole kiltti, kerro, jos on vielä jotakin muuta, mistä meidän täytyy keskustella".

– Halusin antaa muille äideille toivoa, että hekin voivat saada tukea pomoltaan, Erin kertoi Good Morning America -sivustolle.

– Olin superonnellinen siitä, että pomoni tuki päätöstäni jatkaa imetystä.

Pomo toivoo sallivaa asennetta muillekin työpaikoille

Pomo Patrick Murphy kertoo, ettei hän tiennyt Erinin ideasta jakaa kirje netissä.

– Ensimmäinen asia, joka mieleeni tuli, oli "miten voisin olla niin paljon avuksi kuin suinkin voin, kun hän yrittää saada kaiken toimimaan", mies kertoo.

– Mielestäni on aika surkeaa, etteivät ihmiset ole yhtä empaattisia.

Patrick kehottaakin muita pomoja asettumaan alaisensa osaan ja tekemään töihin palaamisesta niin sujuvan kuin mahdollista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja