Tuomarin toiminta ei miellyttänyt – supertähdillä keitti kiinni

Täysi kaaos Real Madridin ottelussa – tuomarin toiminta sai supertähdet raivostumaan 3:51
Katso videolta ottelun loppuhetkien kaaos.

Real Madridin ja Valencian välinen lauantai-illan ottelu jalkapallon Espanjan La Ligassa sai kohahduttaneen lopun, kun Real Madridin Jude Bellingham iski pallon maaliin vain kaksi sekuntia erotuomarin loppuvihellyksen jälkeen.

Valencia oli johtanut ottelua 2-0-lukemin aina ensimmäisen puoliajan loppuhetkille asti. Tuolloin Vinicius Junior toi Real Madridin maalin päähän. Sama mies oli asialla vajaa vartti ennen loppua. Valencialla oli oma mahdollisuutensa, kun mahdollista rangaistuspotkua tarkasteltiin VAR:ilta toisen puoliajan lisäajalla. Pilkkua ei kuitenkaan tuomittu ja peliä jatkettiin tasatilanteessa.

Real sai aivan ottelun viime hetkillä kulmapotkun ja lopulta jälkitilanteesta Bellingham pääsi puskemaan pallon maaliin. Ottelun erotuomari Jesús Gil Manzano oli kuitenkin puhaltanut pilliinsä pelin päättymisen merkiksi. Keskitys oli jo lähtenyt tuolloin kohti Bellinghamia.

Tilanteen jälkeen alkoi valtaisa torikokous Manzanon ympärillä ja lopulta myös brittitähtikin katseli punaista korttia. Selitykset eivät auttaneet, joten ottelu päättyi 2-2-lukemiin. Real johtaa La Ligaa seitsemän pisteen erolla Gironaan, jolla on ottelu vähemmän pelattuna.

Katso pääkuvan videolta ottelun lopun kaoottiset hetket.