Real Madrid vei vaiherikkaan derbyn – joukkueen voittomaali puhututti

Jalkapallon Espanjan La Ligassa pelattiin lauantaina yksi kauden odotetuimmista kamppailuista, kun Atletico Madrid isännöi Real Madridia. Vaiherikkaan ottelun jälkeen Real oli parempi 3-1 numeroin. Ottelussa riitti kuitenkin jossiteltavaa.

Casemiro avasi maalinteon reilun vartin pelin jälkeen komealla sivuttaisella saksipotkulla. Tästä ehti vierähtää vajaa kymmenen minuuttia, kun Angel Correa vapautti Antoine Griezmannin läpiajoon, ja hän viimeisteli pallon varmasti maaliin ex-Atletico maalivahti Thibaut Courtouisin jalkojen välistä.

Tasoitusmaalia tarkasteltiin videolta mahdollisen paitsion takana, mutta Griezmann oli syöttöhetkellä samassa linjassa Sergio Ramoksen kanssa.

Ottelun kyseenalaisin tilanne tuli muutamia hetkiä ennen puoliaikaa. Realin Vinicius Junior pääsi irtaantumaan laidalta ja häntä rikottiin boksin ulkopuolella. Superlupaus kaatui kuitenkin boksin sisälle ja jopa VAR-tarkastuksen jälkeen tuomiona oli rangaistuspotku. Ramos iski pallon pilkulta varmasti maaliin.

Vaihdosta sisään tullut Gareth Bale iski vielä toisella puoliajalla loppunumerot 3-1. Realin voitto merkitsi sitä, että se nousi sarjassa toiseksi ohi Atletico Madridin. Eroa kärjessä majailevaan Barcelonaan on nyt viisi pistettä. Sarjakärjellä on kuitenkin ottelu vähemmän pelattuna.

Alla olevilla videoilla ottelun muut maalit.