Jättimäinen kahakka päättyi kannattajan poistoon – entisten seurakavereiden nokkapokka eskaloitui

Tunteet kuohahtivat Sevillan ja Real Madridin välillä – käsirysystä selvittiin varoituksilla 1:11
Vinicius Juniorin ja Sergio Ramosin välisestä nokkapokasta kehkeytyi kunnon kahakka.

Sevillan ja Real Madridin välillä nähtiin tulinen taistelu Espanjan La Ligassa myöhään lauantaina.

Ottelu päättyi tasatulokseen 1–1, mutta tapahtumia oli sitäkin enemmän, ja ottelun loppua kohden tuomari joutui nostamaan pelaajille, ja jopa valmentajille, ahkerasti keltaista korttia.

Varsinkin Sevillaan täksi kaudeksi siirtynyt entinen Real Madrid -peluri Sergio Ramos hämmensi tapahtumia. Ramosin ja Madrid-hyökkääjä Vinicius Juniorin väliltä lähtenyt tilanne eskaloitui kunnon kahakaksi ottelun loppuminuuteilla.

Useilla Sevilla-pelaajilla oli lopulta asiaa Viniciukselle ja Real Madridin pelaajat ryntäsivät puolustamaan joukkuetoveriaan. Vaikka Ramos oli toiminut tilanteessa alun perin agitaattorina, joutui hänkin lopulta pitelemään pelaajia erillään toisistaan.

Katso kuohuttava tilanne pääkuvan videolta.

Kaiken kentällä tapahtuneen keskellä suurin ylilyönti tapahtui katsomossa, kun Sevillan fanit huusivat ja elehtivät Viniciuksen suuntaan rasistisin elein. Sosiaalisessa mediassa varsinkin yhden fanin törkeät eleet ovat nousseet esiin.

Sevilla toimi tilanteessa nopeasti ja ilmoitti ottelun jälkeen, että kyseinen kannattaja on tavoitettu ja poistettu stadionilta. Tämän lisäksi hänen jäsenyytensä Sevillan kannattajana on evätty.

Varoituksia sateli

Pelitapahtumien osalta ottelu oli melko tasainen. Sevilla meni ottelussa johtoon 78. minuutilla, kun pallo kimposi David Alaban kautta Real Madridin omaan maaliin. Maalivahti Kepa Arrizablaga sai näppinsä väliin, mutta ei kyennyt estämään maalin syntyä.

Real Madrid vastasi nopeasti. Dani Carvajal puski pallon etukulmasta sisään Toni Kroosin keskityksestä.

Ottelussa jaettiin yhteensä kahdeksan keltaista korttia. Tapahtumien keskipisteessä hääränneet Sergio Ramos ja Vinicius saivat molemmat varoituksen. Ramosille nostettiin kortti, kun hän kaatoi Realin sensaatiopelaaja Jude Bellinghamin keskialueella ja Vinicius puolestaan sai kortin kahakan yhteydessä.

Myös Real Madridin valmentaja Carlo Ancelotti sai varoituksen epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Italialaiskäskijä kävi kuumana ottelun jälkeen.

– Jos kertoisin, mitä ajattelen, saisin hyvin pitkän pelikiellon, Ancelotti puhisi lehdistötilaisuudessa.

Katso ottelun maalit altla olevalta videolta.

Maalikooste: Sevilla - Real Madrid 2:43
Katso Sevilla–Real Madrid-ottelun maalit videolta.

Real Madrid jatkaa tasapelistä huolimatta La Ligan kärjessä. Sevilla on sijalla 13.

 

Lue myös:

    Uusimmat