Tuolille istumaan pyrkineen taaperon hulvattomasta peruutustaktiikasta hitti somessa: "Kuvitelkaa, että jokainen kokouksessa tekisi näin"

Lapsi keskeytti äitinsä – taapersi suoraan tv-lähetykseen 0:32
Katso myös: Jälkikasvu osaa yllättää! Tämä lapsi puolestaan taapersi meteorologiäitinsä suoraan lähetykseen.

Pikkutytön hauska tapa päästä tuolille istumaan vetosi somekansaan.

Sosiaalisessa mediassa niin eläinvideot kuin pikkulasten hauskat toilailutkin keräävät miljoonia katselukertoja. Niin kävi myös tiktokkaaja Chris Haleyn julkaisemalle videolle, jolla hänen pieni tyttärensä yrittää hyvin perinpohjaisella tavalla istahtaa tuoliinsa.

Liki neljä miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla Chrisin tytär yrittää isänsä sanojen mukaan "rentoutua pitkän päivän jälkeen". 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Taaperolle on asetettu tuoli keskelle olohuonetta, ja pikkutyttö tekee parhaansa sihdatakseen itsensä tuolille peruuttaen sitä päin koomiseksi luokiteltavalla tavalla. Kun tyttö saa vihdoin itsensä istuma-asentoon, hän vielä tarkastaa, että tuoli on tukevasti alla, ennen kuin todella tuntuu rentoutuvan täysin.

"Luota prosessiin"

Miljoonien katselukertojen ja satojen tuhansien tykkäysten lisäksi suloinen video on kerännyt osakseen tuhansia kommentteja. 

– Tuo tapa, jolla hän rentoutuu lopussa, kun hän on varmistanut, että hän oikeasti selvisi tuoliin..., ihasteli eräs kommentoija.

– Kuvitelkaa, että jokainen kokouksessa tekisi näin, naureskeli toinen. 

– Ymmärrän nyt yhteyden vauvojen ja humalaisen itseni välillä, havahtui eräs kommentoija huomaamaan.

– Luota prosessiin, kannusti yksi kommentoijista.

– Luulen, että hän on mokannut yrittäessään istuutua joskus aiemmin ja nyt hän halusi varmistaa, ettei niin kävisi. Hän on ihastuttava, kommentoi eräs.

Lue myös:

    Uusimmat