Mainos

Tunsitko Elisa Järven? Naisen tytär Jekaterina Järvi, 30, etsii johtolankoja menneisyydestään

Mikkeliläinen Jekaterina Järvi on elänyt koko elämänsä epätietoisena juuristaan. Nyt nainen haluaa viimein selvittää, kuka hänen isänsä on.

Jekaterina julkaisi lauantai-iltana Facebookissa päivityksen, jossa etsii tietoja menneisyydestään.

– Aikoinaan asiat menivät vähän monimutkaisesti, että ei niin hirveästi sitä tietoa ole, hän kertoo.

Naisen äiti Elisa Järvi oli 19-vuotias, kun Jekaterina syntyi syyskuun 21. päivä vuonna 1986. Jekaterina vietti varhaislapsuutensa vaihtelevissa olosuhteissa. Jekaterinan mukaan päihdeongelmien kanssa paininut äiti-Elisa yritti pitää huolta tyttärestään, mutta lopulta tytär muutti isovanhempiensa luokse Mikkeliin. Elisa jäi kuitenkin Tuusulan suunnalle.

– Äiti ei pystynyt huolehtimaan minusta, vaikka aikansa yritti, mutta ei siitä sitten mitään tullut. Taustalla oli päihdeongelmaa, mikä vei sitten mennessään, ja mikä ilmeisesti oli syy kaikkeen.

Kahdeksan vuotta sitten Jekaterinan äiti kuoli. Tuusulassa ja Keravalla nuoruutensa viettänyt äiti vei mennessään viimeisetkin tiedot tyttärensä juurista.

– En ollut hirveästi tekemisissä äitini kanssa. Välillä hän soitteli tai kirjoitteli kirjeitä. Yritin aina ohimennen kysellä menneisyydestä, mutta en koskaan saanut mitään vastauksia, Jekaterina valittelee.

Testi paljasti isäehdokkaan vääräksi

Kolme vuotta sitten Jekaterina alkoi toden teolla kaivella menneisyyttään. Nainen tilasi johtolankojen toivossa kaikki mahdolliset viranomaispaperit. Papereihin oli kirjattuna mies, jonka piti olla Jekaterinan isä.

Jostain syystä verikokeiden ottaminen oli epäonnistunut Jekaterinan ollessa vain muutaman kuukauden ikäinen. Sen vuoksi nainen tarvitse isyyden selvittämistä varten uudet testit.

– Otin mieheen yhteyttä ja oikeusteitse kävin antamassa oikeusgeneettisen nielunäytteen ja tämä kyseinen henkilö kävi antamassa omalla paikkakunnallaan testin. Testistä tuli kuitenkin poissuljenta ja asia jäi vielä vaivaamaa mieltä, nainen valittelee.

Viimeisten päivien aikana Jekaterina on saanut runsaasti yhteydenottoja päivityksensä ansiosta. Mitään ratkaisevaa ei kuitenkaan ole vielä tullut vastaan. Nainen kuitenkin toivoo, että hänen äitinsä tunteneet tai jotakin hänen menneisyydestään tietävät ottaisivat häneen yhteyttä. Epätietoisuus pyörii naisen mielessä lähes päivittäin.

– Kunhan saisin mielenrauhan. Kaikki mitä silloin tapahtui, on mysteeri. Siinä on jotakin salamyhkäistä, minkä haluaisin selvittää, hän toteaa.

Mikäli tiedät jotakin Jekaterinan menneisyydestä tai äidistä Elisa Järvestä, ota yhteyttä MTV Uutisten toimitukseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: uutiset@mtv.fi. 

Juttua päivitetty isyystestiin liittyen 24.4.2017 klo 12.30. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.