Tunnistaisitko tätä pinkkitukkaista teiniä? Salkkarit-tähti jakoi kuvan nuoruudestaan – "Ihana punkkari-Irina"

Pihlajasatu korvaa Salatut elämät kesällä – suosikkinäyttelijät kertovat kuohuttavista juonikuvioista 9:03
Irina Vartia nähtiin Sami Uotilan kanssa viime kesänä myös Pihlajasatu-sarjassa. Videolla kaksikko kertoo sarjan käänteistä!

Irina Vartia jakoi Instagram-tilillään lehtikuvan vuosien takaa. 

Salatut elämät -sarjaan viime syksynä jälleen palannut Irina Vartia jakoi Instagram-tilillään seuraajilleen harvinaisen kuvan nuoruudestaan.

Kuvassa nähdään Provinssirock-festariyleisössä pinkkitukkainen Vartia tuima ilme kasvoillaan. Kaulassaan hänellä on paksu ketju, jossa on lukko.

Kuvan kommenttikenttä täyttyi nopeasti hehkuttavista kommenteista. Kuvan hän kertoo olevan Suosikki-lehdestä ja Rollins Bandin keikalla otettu.

– Ihana punkkari-Irina. 

– Pinkit hiukset sopii sulle.

Vartia palasi syksyllä Salkkareihin dramaattisten käänteiden siivittamana. Hän oli mukana myös kesällä nähdyssä spin-off-sarjassa Pihlajasatu.

– Jo Pihlajasadun kuvaamisen aikoihin tiesin, että juoneen tulee sellaisia kohtia, että hahmo halutaan mukaan kuvioihin paikan päälle, näyttelijä kertoi MTV Uutisten haastattelussa Salkkareiden pressipäivänä.

Vartia lähti Salkkareista vuonna 2018 ja on sen jälkeen viettänyt aikaa muun muassa Yhdysvalloissa, koska haaveena on ollut kansainvälinen ura. Hän sanoi jo keväällä MTV Uutisille, ettei kiirettä rapakon taakse ole, ja samoilla linjoilla hän on nyt.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat