Tunnistaisitko tämän nuoren kaunokaisen? Kim Kardashian jakoi nostalgisen otoksen: "Ensimmäiset kuvaukseni ikinä"

Kim Kardashian saapui muotiviikoille näyttävässä tyylissä 0:48
Kim Kardashian saapui muotiviikoille näyttävässä tyylissä.

Kim Kardashianin someseuraajat ihastuivat menneiden muistelusta. 

Yhdysvaltalainen seurapiiritähti Kim Kardashian, 40, julkaisi Instagram-tilillään 16. elokuuta nostalgisen otoksen vuosien takaa. Kuvassa Kardashian poseeraa valkoisessa alusasussa, tummissa sukkahousuissa sekä korkokengissä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Ensimmäiset kuvaukseni ikinä! Kardashian hehkuttaa päivityksessään. 

Kardashian ei tarkenna, miltä vuodelta kuva on peräisin. Seurapiiritähden äiti Kris Jenner hehkuttaa lapsensa otosta vuosien takaa kuvan kommenttikentän puolella. 

– Olet niin söpöläinen, Jenner ylistää tytärtään. 

Kardashian avautui hiljattain siitä, miten kovia ulkonäköpaineita koki vuonna 2013 odottaessaan ensimmäistä lastaan North Westia. Tuolloin Kardashianin mukaan erityisen kipeää oli se, että häntä verrattiin jatkuvasti mediassa ilkeällä tavalla esimerkiksi Iso-Britannian herttuatar Catherineen, joka niin ikään odotti tuolloin myös esikoistaan prinssi Georgea.

– En ollut hyvä raskaana oleva henkilö. En ollut suloinen raskaana oleva henkilö. En pitänyt siitä, vihasin sitä, vihasin sitä millaiseksi oloni tunsin, vihasin sitä miltä näytin. Media todella kidutti minua siitä, että lihoin ja oli jopa etusivuja, joissa oli rinnakkain kuvattuna minä sekä miekkavalas, kysymyksellä kenelle asu sopi parhaiten. Se oli todella, todella hullua. 


Lue myös:

    Uusimmat