Tulevan Nokia 5.1 Plus -älypuhelimen design paljastui yllättäen vuodossa – tältä näyttää lovinäyttöinen uutuus

Tuleva, vielä julkistamaton Nokia 5.1 Plus -puhelinmalli on paljastunut yllättäen uudessa vuodossa, jota voidaan pitää varsin luotettavana.

Useista paljastuksistaan tunnettu OnLeaks on julkaissutyhdessä Tiger Mobiles -sivuston kanssa Nokia 5.1 Plussasta vuotaneiden CAD-suunnittelutiedostojen perusteella luodun kuvasarjan sekä puhelimen designia esittelevän videon.

Nokia 5.1 Plussaa kuvaillaan designiltaan yhdistelmäksi hiljattain julkistettua, vielä myyntiin odotettavaa Nokia 5.1:tä sekä Kiinassa julkistettua, Nokia 5.1 Plussan tavoin lovella näytön yläreunassa varustettua Nokia X6 -mallia. Nokia 5.1 Plussan mitoiksi mainitaan 149,5 x 71,9 x 8 millimetriä, kamera-alueen kohdalta 8,8 millimetriä. Mitoiltaan puhelin on siis pitkälti Nokia 5.1:n kokoinen, mutta rakenteessa merkittävä ero on näytön ohella nyt nähdyn mallin lasinen takapinta alumiinirungon sijaan. Puhelimen näytön yläreunan lovi puolestaan on Nokia X6:ssa nähtyä leveämpi.

Nokia 5.1 Plussan lovellisen näytön koon pitäisi olla noin 5,7 tuumaa. Koska puhelimesta ei ole paljastunut tätä ennen vielä mitään tietoja, on muu tekniikka toistaiseksi pitkälti kysymysmerkki. Nyt julkaistujen materiaalien perusteella puhelimessa on kuitenkin takana kaksoiskamera ja sormenjälkilukija, pohjassa USB-C-liitäntä ja kaiutin sekä yläpäässä 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja