Mainos

Odotetun Nokia 9 -huippupuhelimen väitetty design vuoti kuvissa ja videolla

HMD Globalilta odotettavan Nokia 9 -huippupuhelimen väitetty design on paljastunut nyt tutun vuotajan OnLeaksin yhdessä CompareRaja-sivuston kanssa julkaisemissa kuvissa ja videolla.

Nähdyt materiaalit perustuvat tuttuun OnLeaks-tapaan vuotaneisiin mallisuunnittelutiedostoihin. Useimmiten OnLeaksin paljastukset ovat osuneet oikeaan, mutta hutejakin on matkan varrella nähty.

Kuva- ja videomateriaalin perusteella Nokia 9 sisältäisi 1,4 millimetriä muusta puhelimen takapinnasta nousevan kaksoiskameran kohouman. Puhelimen mitoiksi kerrotaan 140,9 x 72,9 x 7,5 millimetriä, mutta kameran kohdalla paksuus olisi 8,9 millimetriä. Takana kameran alapuolella on myös sormenjälkilukija. Puhelimen pinnat ovat reunoiltaan pyöristetyt niin edessä kuin takana. Takapinnankin pitäisi olla lasia, ja Nokia 9:stä saattaa näin olla tulossa ensimmäinen langatonta latausta tukeva uutuus-Nokia. Perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä näyttäisi puuttuvan.

Lisäksi aiemmissa huhuissa esillä on ollut myös pölyn- ja vedenkestävyys, mutta ainoallekaan tiedolle Nokia 9:stä ei ole vielä minkäänlaista vahvistusta.Nokia 9:ään odotetaan aiempia uusia Nokia-älypuhelimia selvästi pienempiä näytönreunuksia. Tarkkoja uusia tietoja näytön koosta ei nyt saatu, vain viittaus 5,5 tuuman kokoiseen AMOLED-näyttöpaneeliin. Aiemmin on puheissa esiintynyt kokona kuitenkin myös 5,7 tuumaa.

Sisuksista Nokia 9:stä odotetaan löytyvän jo myynnissä olevan Nokia 8:n tavoin Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri.

Aiemmin Nokia 9:stä kiinalaislähteistä nähdyt piirroskuvat vastaavat suunnilleen nyt nähtyä.

HMD:ltä odotetaan myös uutta edullista Nokia 2 sekä keskihintaista Nokia 7 -älypuhelinta. Lisääntyvät huhut ja paljastukset kielivät mahdollisesta julkistuksesta vielä ainakin loppuvuoden aikana.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.