Tulevan F1-kauden alku määrittää Max Verstappenin tulevaisuuden – "On muitakin mahdollisuuksia"

Red Bullin Max Verstappenin tulevaisuus on varmasti yksi ensi kauden aikana esiin nousevista puheenaiheista. Verstappenin sopimus Red Bullin kanssa umpeutuu ensi kauden päätteeksi.

Verstappen on tällä hetkellä yksi F1-maailman mielenkiintoisimpia ja lahjakkaimpia kuljettajia. Toistaiseksi viimeisen sopimuskautensa Red Bullin kanssa ensi vuonna aloittava Verstappen esiintyi päättyneellä kaudella vahvasti, mitä pidemmälle kausi eteni, mutta tulevalla kaudella Red Bullin on oltava nopea ensimmäisistä kisoista lähtien.

– Me vain toivomme, että voimme olla iskukykyisempiä ensi vuonna. Tiedämme, että meidän on oltava kilpailukykyisiä heti alusta lähtien. Haluamme taistella mestaruudesta, joten pistämme paljon likoon sitä varten. Se ei tule olemaan helppoa, mutta siihen me tähtäämme. Teemme kaikkemme, minkä vain voimme, Verstappen toteaa Motorsportin mukaan.

Verstappenin nimi tulee varmasti pyörimään myös siirtospekulaatioiden kohteena, sillä hollantilaistähden sopimus Red Bullin kanssa on katkolla ensi kauden päätteeksi. Mielenkiintoa herättää myös Lewis Hamiltonin tilanne, jonka myötä ovi Mercedeksenkin suuntaan saattaa avautua.

– Rehellisesti sanoen en ole ajatellut sitä liikaa. Tiedän, että ensi kauden jälkeen on muitakin mahdollisuuksia. Minulla on vielä yksi vuosi sopimustani jäljellä. Tärkeintä on kuitenkin nähdä, mitä tapahtuu kauden alussa, ja siitä eteenpäin, Verstappen sanoo.

Verstappen luottaa yhä vahvasti siihen, että hän voi voittaa mestaruuden Red Bullin ohjaksissa, mutta se vaatii paljon töitä.

– Siihen minä uskon. Sen takia olen tässä tallissa. He ovat näyttäneet aiemmin, että he pystyvät siihen, joten se ei ole vain toiveikasta ajattelua. Se ei ole helppoa, koska kilpailu on kovaa. Teemme kaikkemme, koska ensi vuodesta tulee tärkeä, minkä jälkeen näemme, mitä tapahtuu. 

Lue myös:

    Uusimmat