Mainos

Tulevaisuudessa asuminen on älykkäämpää ja helpompaa

Porin Asuntomessuilla pyörähti käyntiin Tulevaisuusviikko. Teemaviikolla messuilla käydään kiinnostavia keskusteluja tulevaisuuden asumisesta ja liikkumisesta sekä älykotiratkaisuista.

Tulevaisuusviikon keskiviikkona 25. heinäkuuta AsukasAreenalla käydään Asumisen ja liikkumisen tulevaisuus -keskustelu. Panelisteina ovat MaaS Globalin Ecosystem Manager Krista Huhtala-Jenks, Forum Viriumin projektipäällikkö Sami Sahala, Fortumin Charge & Drive liiketoiminnan maajohtaja Tero Era, BMW:n Timo Nikkari ja ST1:n kehityspäällikkö Mika P. A. Anttonen. Keskustelun vetää Ville Tolvanen.

Vuoden 2018 Asuntomessut

· Porin Karjarannassa 6.7.-5.8.2018

· Osta liput Asuntomessuille verkosta, niin vältät jonot messuportilla.

· Lippukauppaan pääset tästä.

. Ilmoittaudu Asumisen ja liikkumisen tulevaisuus -keskusteluun täällä.

· Ilmoittaudu Sinunkin kotisi voi olla älykäs -keskusteluun täällä.

Tulevaisuuden liikkumista pääsee testaamaan itsekin messujen kohteessa numero 34.  BMW:n Liikkumisen kohteessa voi koeajaa automaailman uusimpia sähkö- ja hybridimalleja.

Torstaina 26. heinäkuuta AsukasAreenalla keskustellaan älykodeista. Sinunkin kotisi voi olla älykäs -keskustelutilaisuuden panelisteina ovat Abloyn Panu Hallfors, Fortum SmartLivingin Timo Kivi, Telian Kimmo Ahvenlampi sekä Suomen Asuntomessujen Kimmo Rönkä. Keskustelussa on tarkoitus nostaa esiin sitä, etteivät älykotiratkaisut tarkoita hankalia ja kalliita futuristisia vempaimia, vaan esimerkiksi kodin älykkäämpää lukitusta ja valaistusta. Keskustelun vetää näyttelijä Ernest Lawson.

Älykotiratkaisuihin messuilla voi tutustua muun muassa kohteessa 2, joka on Telian Älykoti. Kohteessa pääsee tutustumaan erilaisiin älykodin laitteisiin ja selvittämään, kuinka älykotiratkaisut voisivat helpottaa omaa arkea. Telian Älykodissa voi tavata myös Pepper-robotin.

Messut ovat avoinna tulevaisuusviikolla päivittäin kello 10-18, poikkeuksena torstain 26.7. pidennetty ilta, jolloin messuportit ovat avoinna aamukymmenestä aina iltayhdeksään saakka. Torstain messuillassa kuullaan musiikkia Elias Kaskiselta kello 19.00 alkaen. Messuilta on mahdollista poistua ja palata uudelleen saman päivän aikana pyytämällä leiman käteensä messuportin järjestyksenvalvojilta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja