Tuittupää Novak Djokovic hallitsi nyt hermonsa – juhlii arvostetun turnauksen voittoa Roomassa: "Löysin parhaan itsestäni"

Novak Djokovic sai täydellisen kenraalin Ranskan avoimiin, kun hän nappasi Rooman massaturnauksen voiton maanantaina. Finaalissa kaatui argentiinalainen Diego Schwartzman.

US Openista skandaalimaisesti epäurheilijamaisen käytöksen takia hylkäyksellä poistettu Novak Djokovic osoitti Rooman massaturnauksen finaalissa olevansa jälleen henkisesti tikissä, vaikka alkukierroksilla hänen mailansa kokikin kovia.

Serbialainen hallitsi tällä kertaa hermonsa hienosti ja kukisti finaalissa argentiinalaisen Diego Schwartzmanin suoraan kahdessa erässä lukemin 7–5, 6–3.

Ottelu päättyi komeaan, yli 40 sekuntia kestäneeseen palloralliin, jossa Djokovic pakotti Schwartzmanin virheeseen.

– Tämä oli mahtava viikko. Haastava viikko. En pelannut koko ajan parasta tennistäni, mutta löysin parhaan itsestäni silloin, kun minä sitä todella tarvitsin, Djokovic tuumi tv-haastattelussa Eurosportilla.

– Tämä on paras tapa lähteä Pariisiin, Djokovic summasi.

Serbialainen on Ranskan avoimissa ykkössijoitettu pelaaja ja jahtaa siellä turnauksen toista voittoaan. Roomassa ailahtelevasti esiintynyt espanjalainen Rafael Nadal puolustaa mestaruutta ja tavoittelee Ranskassa jo uransa 13. voittopokaalia.

Ranskan avoimet alkavat viikon kuluttua.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja