Tuiki tavallinen kesämekko oli liikaa päiväkodille – 5-vuotias joutui vaihtamaan vaatteensa: "Ei käynyt mielessänikään..."

Amerikkalaisäiti raivostui, kun hänen 5-vuotiaan tyttärensä kesämekkoa väitettiin liian paljastavaksi.

Minnesotan Hugossa asuva Emily Stewart lähetti 5-vuotiaan tyttärensä, Harmonyn, päiväkotiin yllään spagettiolkaiminen kesämekko, farkut ja ohut neule.

– Se on uusi mekko, jonka hänen isoäitinsä osti hänelle, ja hän todella halusi pukea sen, Emily kertoo Facebook-päivityksessään.

Poikkeuksellisen lämmin sää sai äidin ajattelemaan, että mekko olisi hyvä ajatus.

– Ei käynyt mielessänikään, että aikuinen voisi katsoa viisivuotiasta lastani ja ajatella, että mekon käyttäminen olisi sopimatonta.

Kun äiti haki Harmonyn kotiin, hän sai kuitenkin yllätyksekseen huomata, että mekko oli vaihtunut t-paitaan. Ilmeisesti paljaat olkapäät olivat liikaa, ja Harmonyn mukaan opettajat olivat todenneet tytölle tämän tarvitsevan yksityisyyttä ja pistäneet hänet pukemaan varapaidan ylleen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kuinka minun tulisi äitinä opettaa tytärtäni rakastamaan ja juhlistamaan vartaloaan, kun hänelle kerrotaan, että hän "tarvitsee yksityisyyttä"?

Kotona Harmony purskahti itkuun äidin kysellessä tilanteesta ja kertoi olleensa "supernolostunut".

Hugo Elementaryn rehtori Jason Healy totesi Fox Newsille, että koulun ohjeistuksia tarkastetaan. Myöhemmin Emily päivitti julkaisuaan ja kertoi ilokseen, että ohjeita oli kuin olikin muutettu parempaan suuntaan.

Emilyn päivitykseen on reagoitu yli 44 000 kertaa, sitä on jaettu 27 000 kertaa ja kommenttejakin yli 11 000. Moni vanhempi on ilmaissut ällistyksensä päiväkodin toiminnasta.

Lähteet: Fox News, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat