Tuija Pehkoselta ja Lorenz Backmanilta yllätys! Suosittu ohjelma palaa televisioon

Kesäterassi-ohjelma nähdään jälleen MTV3-kanavalla tänä kesänä.

MTV3-kanavan kesäilloissa nähdään jo kahdelta viime kesältä tuttu Kesäterassi-ohjelma, joka tuo kanavalle kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet. Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee juontajakaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman

Jokaisessa Kesäterassin jaksossa tavataan kaksi mielenkiintoista vierasta, joiden kanssa käsitellään sen hetken kuumimpia aiheita. Kesän aikana haastateltavina nähdään muun muassa Karita Mattila, Kirsi Piha, Sara La Fountain sekä Samu Haber ja Mark Levengood.

Tuijan ja Lorenzin mielestä Kesäterassin vahvuus on heidän keskinäisen kemiansa lisäksi aito läsnäolo ja kesäisen kepeään ympäristöön istutetut keskustelut, joissa aiheet valitaan isolla sydämellä ja jokaista vierasta kunnioitetaan.

– Odotan uuden kauden alkua intoa puhkuen, sillä tämä on yksi hauskimpia tuotantoja, joissa olen saanut olla mukana. Nyt kolmannella kaudella kesääni kuuluu jo rutiini, jossa kävelen aamuisin puuron ja kahvin kera meikkaajan tuoliin valmistelemaan päivän lähetystä. Aurinkoisten päivien tohinassa pääsen nauttimaan Loren sekopäisestä huumorista, mutta myös hyvin pysäyttävistä keskusteluista, Tuija kertoo.

Lorenz kertoo Kesäterassin osoittautuneen kaikkien aikojen parhaaksi kesäduuniksi.

– Vaikka Tuijan kanssa kokee jatkuvasti olevansa vanhempi uimavalvoja lastenaltaalla, niin välillä sukelletaan oikein urakalla altaan syvään päätyyn. Se tarkoittaa hyviä keskusteluja: sitä, että otetaan yhteen tärkeissä arvokysymyksissä, pyydetään anteeksi ja lepytellään ruusupuskalla ja nauretaan hysteerisesti. Kiinnostavat keskustelut vieraiden kanssa ovat kirsikka mansikkakakun päällä.

Kesäterassi MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin 15.7. klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat