Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman palaavat Kesäterassille – suosittu kesäohjelma nähdään arki-iltoissa

23:52
Lorenz Backman sai kokea yllätyksen Kesäterassi-ohjelman kuvauksissa.

MTV3-kanavan kesäilloissa nähdään jo kolmelta viime kesältä tuttu Kesäterassi-ohjelma, joka tuo kanavalle kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet. Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee juontajakaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.

Kesän lämminhenkistä keskusteluohjelmaa Kesäterassia esitetään MTV3-kanavalla kolmen viikon ajan arki-iltaisin 13.7. klo 19.30 alkaen. Juontajina toimivat aiemmilta kausilta tutut Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman, jotka takaavat rennon ja aidon kesäfiiliksen myös ohjelman neljännellä tuotantokaudella. Haastateltavina kesän aikana nähdään muun muassa Iina Kuustonen, Meeri Koutaniemi ja Sampo Kaulanen, joiden kanssa käsitellään kesän kuumimpia aiheita. 

Tuija ja Lorenz kertovat palaavansa tutulle kuvauspaikalle Helsingin Allas Sea Poolille into piukeana ja lupaavat tehdä ohjelmaa tänäkin kesänä lämpimällä mielellä, sopivan syvällisesti ja kieli poskella.

– Olen odottanut kovasti, että pääsen taas tarttumaan toimeen! Vaikka toivon kesään auringonpaistetta ja lämpöä, niin rehellisyyden nimissä kasvavan mahan kanssa pahimmat helteet saisivat puolestani jäädä nyt väliin, esikoistaan odottava Tuija kertoo.

Hän myöntää jännittävänsä sitä, millaisia jäyniä Lorenz tämän kesän kuvauksissa keksii.

– Aiemmat kesät ovat opettaneet, että sen miekkosen kanssa ei koskaan tiedä mitä tapahtuu! En ole koskaan aiemmin tavannut hänen kaltaistaan kävelevää katastrofia, mutta jotenkin Lore aina luovii tilanteesta kuin tilanteesta voittajana perille, Tuija toteaa. 

Lorenz myöntää nauttivansa siitä, ettei yhdestäkään työpäivästä tiedä etukäteen.

– Aloitin valmistautumisen Kesäterassia varten jo talvella. Paastoaminen, avantouinti ja puolimaratonit ovat kuuluneet metodeihin, jotta kestän psyykkisesti tulevan kauden, Lorenz vitsailee.

Hän kertoo Kesäterassin olevan paras kesätyö, mitä kuvitella voi.

– Tarjolla on syvällisiä ja välillä hervottomia keskusteluja – voisiko kesää viettää työn parissa paremmin? Odotan innolla haastatteluja oman alansa menestyjien ja omien polkujen kulkijoiden kanssa, joilta jokaiselta on jotain opittavaa. Tämä on neljäs kesämme Tuijan kanssa terassilla ja tarkoitus on pitää taso edelleen korkealla.

Kesäterassi MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin 13.7. klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja