TTK:sta pudonneelta Yeboyahilta suorat sanat: "Harmittaa tosi paljon!"

Jälleen yksi pareista putosi – tässä ovat TTK-semifinalistit 0:59
Katso videolta jännittävä pudotushetki!

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman joutuivat jättämään juuri ennen semifinaalia Yeboyah ja Valtteri Palin. Pari kertoi tunnelmistaan pudotuksen jälkeen. 

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelmassa Disney-teemaisen jakson päätteeksi nähtiin jälleen kerran pudotus. Tällä kertaa ohjelmasta kotimatkalle joutuivat Yeboyah ja Valtteri Palin

MTV Uutiset haastatteli parin heti pudotuksen jälkeen eikä pari yrittänyt peittää pettymystään. 

– Harmittaa tosi paljon! Olisimme halunneet päästä tanssimaan ensi viikolla. Meillä olisi ollut niin hyvät biisit, Yaboyah sanoi. 

Yeaboyah ja Valtteri Palin kertoivat, että he ovat hitsautuneet TTK-kisan aikana yhteen. 

– Meistä on tullut kavereita ja meillä on tosi hauskaa yhdessä. Olen oppinut Valtterilta tanssin lisäksi myös sen, miten erilaiset persoonat voivat parhaillaan täydentää toisiaan, Yeboyah sanoi.

– Meistä on tullut ystäviä ja se on varmasti yksi syy siihen, miksi olemme päässeet näin pitkälle. Yeboyah on avartanut maailmankatsomustani aivan huimasti, Palin komppasi. 

Yeboyahin ja Valtteri Palininillan teemaelokuva oli Coco, ja kaksikko tanssi paso doblen kappaleeseen Un Poco Loco.

Yebo & Valtteri - Un Poco Loco 4:08
Katso videolta kaksikon viimeiseksi jäänyt tanssi!

Tulevalla viikolla nähdään TTK:n semifinaali. Jäljellä on enää neljä paria: Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä, Jarkko Niemi ja Kia Lehmuskoski, Emma Kimiläinen ja Matti Puro sekä Matti Suur-Hamari ja Katri Riihilahti

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat